• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Droom Energy 10 Mei tot 16 Mei

Droom Energy 10 Mei tot 16 Mei

Gepubliceerd op 9 mei 2021 om 07:00

Nu neem ik de tijd om goed te luisteren naar mijn gedachtes, dromen en wensen. Het wordt eindelijk de week waar je al heel lang op zit te wachten, de zon verschijnt vanuit de schaduwzijde. Dat wat je altijd al wilde gaat stromen.

 

Maar het lijkt wel van heel ver te komen, alsof je er heel lang op hebt gewacht. Ik hou mijn gedachte positief en open zodat ik kan ontvangen. De afgelopen tijd heb ik misschien het gevoel gehad, dat mijn dromen, wensen, ideeën maar niet voldoende tastbaar werden. Het is niet zichtbaar geworden of bracht het me niet wat ik had gehoopt.

 

Mijn kracht ligt mijn eigen innerlijke vrede die diep in verbinding staat met het universum. Soms moet je even terug naar het tekenbord, terug naar de basis, de bron, je hart om weer de connectie te vinden met dat wat echt op je pad hoort. Je staat aan het begin van iets nieuws, het is de start. Werk samen met spirit, probeer het niet alleen te doen, de oplossing zitten binnenin mezelf.

 

 

Droom Element: 2 van staven en koningin van Staven en 9 van Zwaarden: Het element Lucht en Aarde.

Je hebt te maken met en/of je bent een Waterman – Tweeling – Weegschaal - Stier – Maagd – Steenbok

 

Chakra Energie: Wortel Chakra, Derde oog Chakra

 

Droom familiar: Havik en stekelvarken. Laat spirit je helpen terwijl je aan het begin staat van een compleet nieuwe reis.

 

Maan droom: Volle maan in eclipse. Oplossingen, conclusies komen naar je toe, je ziet het ineens, alles valt op zijn plek.

 

Dit is een algemene droomenergie! De energie stroomt voor iedereen anders; voel je geen synchronisatie dan is dit bericht niet voor je.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.