• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Droom Energy 3 Mei tot 9 Mei

Droom Energy 3 Mei tot 9 Mei

Gepubliceerd op 2 mei 2021 om 07:00

In welke fase ben je op dit moment ?. Sta je aan de start en/of ben je aan het afronden. Je wordt uitgedaagd om hier bewust van te worden – stroomt je energie mee met de stand van de maan, de zon en de seizoenen van het leven, of blijf je volhouden tegen beter weten in. Misschien is er iets dat nog niet afgerond is, en sta je pas aan het begin voor je gevoel terwijl afsluiten toch echt beter voor je is.

Soms zit je vast in emoties, gevoelens, beperkingen omdat je niet afgestemd bent op de juiste droom trilling, droomenergie. Het is de pauze knop, de schaduwzijde dat nodig is om je terug te zetten op de magische overvloedige juiste cyclus van je levenssituatie

 

 

Droom Medicijn: Stap uit de schaduw en stel jezelf de vraag, waar ben ik nu! Bekijk en omarm alles wat je hebt bereikt – geef jezelf een schouderklopje maar sluit ook af. Verbind jezelf met de juiste trilling en cyclus. Afstemmen betekend niet opgeven! Soms is het pas net begonnen, maar moet je het afronden!

 

Droom Element: Staven en Zwaarden: Het element Lucht en Metaal. Verbinding en versmelting.

Je hebt te maken met en/of je bent een Waterman – Tweeling – Weegschaal

 

Chakra Energie: Keel Chakra, Derde oog Chakra

 

Droom familiar: Varken en Nachtengaal: stap uit de schaduwzijde door je te focussen op liefde. Houd balans tussen je intuïtie en je gedachtes, logische stappen.

 

Maan droom: Volle maan in Tweeling en Disseminating maan : Communicatie is de sleutel, neem tijd om ademen.

 

Dit is een algemene droomenergie! De energie stroomt voor iedereen anders; voel je geen synchronisatie dan is dit bericht niet voor je.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.