• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Droom Energy 19 April tot 25 April

Droom Energy 19 April tot 25 April

Gepubliceerd op 18 april 2021 om 07:00

Deze week mag je tijd nemen voor creatieve expressie, trillingen en energieën en de overvloed die daaruit voortkomt. Het is een week van plezier, speels, zielstribe en gelijkgestemde. Je kunt deze week ook denken aan loyaliteit, meesterschap, solide fundamenten bouwen

De ritme van het leven en van je hart komt tot uiting. Het getal vier staat centraal deze week, je ziet signalen van het getal vier maar ook de vier elementen Aarde, Water, Vuur en Lucht. Jezelf vinden door jezelf even terug te trekken en daarna als herboren dat aantrekken wat je altijd al wilde.

Deze nieuwe (vernieuwde) manier van stroming brengt overvloed met zich mee. Overvloed kan uit heel veel opties bestaan en hoeft niet perse over geld te gaan, maar het kan natuurlijk wel.

 

 

Droom Medicijn: Alles is op dit moment perfect zoals het moet zijn, maak je geen zorgen – neem tijd voor jezelf en geef de rest aan het universum over. Je kunt niet meer doen dan je best.

 

Droom Element: Staven 4, Pentakels 4 en Kelken 4. Het element Vuur, Aarde en Lucht

Je hebt te maken met en/of je bent een Ram – Leeuw – Boogschutter - Stier – Maagd – Steenbok - Vissen – Kreeft – Schorpioen

 

Chakra Energie: Wortel Chakra Hart Chakra, Zonnevlecht Chakra

 

Droom familiar: Strandloper en hagedis: Ben speels en droom je wereld zodat het tastbaar kan worden.

 

Maan droom: Volle maan in Kreeft: Een persoonlijk ervaring, probleem bereikt een oplossing.

 

Dit is een algemene droomenergie! De energie stroomt voor iedereen anders; voel je geen synchronisatie dan is dit bericht niet voor je.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.