• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Droom Energy 12 April tot 18 April

Droom Energy 12 April tot 18 April

Gepubliceerd op 11 april 2021 om 07:00

Deze week staat je hart centraal, helen en genezen van alles wat met je hart te maken heeft. Het hart krijgt een dromend plekje, de pure passie en het innerlijke vuurtje. Keuzes maken vanuit je hart, leven vanuit je hart, emoties, gevoelens, je dromen, wensen manifesteren vanuit je hart, je bron en basis.

Tweelingzielen, zielsmaatjes, zielsgroepen, gelijkgestemde aantrekken. De energie gaat stromen en dan kun je denken aan nieuws, berichten de nieuwe weg enzovoorts. De wind blaast alles naar je toe, het enige wat je moet doen is je hart openen om te ontvangen.

Het kan ook zijn dat er iemand opnieuw je pad kruist, waarmee je een diepe verbinding hebt gekend. Maar ongeacht welke omstandigheid de hart verbinding mee bent verloren. Nu is het juiste moment om je hart te laten spreken!

 

 

Droom Schaduwzijde: Laat je hart spreken, zet je hart open voor alles wat je pad kruist. Heb vertrouwen, sta open voor passie, zelfliefde, warmte, genegenheid. Omarm het helen en genezen van het hart en/of alles wat je tot nu toe nog niet in je hart toe liet.

 

Droom Element: Staven en Kelken. Het element Vuur en Water

Je hebt te maken met en/of je bent een Ram – Leeuw – Boogschutter - Vissen – Kreeft – Schorpioen

 

Chakra Energie: Hart Chakra, Zonnevlecht Chakra

 

Droom familiar: Zeester: Open jezelf voor alle mogelijkheid, het onmogelijke en alle kansen.

 

Maan droom: Volle maan in Eclips en Volle maan in Stier. De conclusies zijn bereikbaar en je dromen hebben een logisch plan nodig.

 

Dit is een algemene droomenergie! De energie stroomt voor iedereen anders; voel je geen synchronisatie dan is dit bericht niet voor je.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.