• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Droom Energy 5 April tot 11 April

Droom Energy 5 April tot 11 April

Gepubliceerd op 4 april 2021 om 07:00

Het is een week waarin alles duaal lijkt te zijn. Maak een beslissing, het maakt niet uit wat je kiest en/of waar je voor gaat. Je kunt het niet fout doen. Ben je bewust dat geen beslissing maken of dit steeds weer uitstellen, zorgt dat je blijft hangen in oude patronen. Terugkomende herhalingen “vastzitten komt vaak door de angst van het los laten”.

 

Wat krijg ik er voor terug gedachtes. Wat als ik het verkeerde kies?. Passie en Vuur kunnen niet gaan stromen als je het Water je niet laat Helen. Dit geld voor alle gebieden, werk, liefde, gezondheid, gezin en privé enzovoorts.

Jing Jang, haat en liefde, dualiteit, geven en nemen, links of rechts, dood en wedergeboorte. Relatie tussen water en vuur, vrouwelijke en mannelijke energie. Dit kan iets zijn dat te maken heeft met karma, familie geschiedenis. (Oude) relaties waar je maar niet van los komt, of narcisme maar ook met een vorig leven.

 

 

Droom Schaduwzijde: De cliché uitspraak is van toepassing via welke weg kom ik dichter bij mijn levensdoel en via welke weg ga ik er verder vanaf. Het maakt niet uit wat je doet of beslist, welke knoop je doorhakt als je het maar wel doet. De transformatie kan niet van start gaan als je eerst zelf de schepen achter je verbrand.

 

Droom energie Kleur: Rood / Geel

 

Droom Element: Pentakels en Kelken. Het element Aarde en Lucht, Vuur en Water. Je hebt te maken met en/of je bent een Stier – Maagd – Steenbok - Vissen – Kreeft – Schorpioen

 

Chakra Energie: Wortel Chakra en Zonnevlecht Chakra

 

Droom familiar: Neushoorn en Pauw Overkom elk obstakel door te stralen als nooit te voren.

 

Maan droom: Volle maan in Kreeft en Volle maan in Leeuw. Een persoonlijk probleem komt tot een oplossing mits je eigen trotsheid, koppigheid niet in de weg staat.

 

 

Dit is een algemene droomenergie! De energie stroomt voor iedereen anders; voel je geen synchronisatie dan is dit bericht niet voor je.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.