• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Droom Energy 29 Maart tot 4 April

Droom Energy 29 Maart tot 4 April

Gepubliceerd op 28 maart 2021 om 07:00

Een verschuiving van je dromen, wensen, ideeën, inzicht hebben, het juiste pad vinden dat bij je zielsdoel hoort zorgt ervoor dat er op dit moment een soort van onbalans is tussen geven en nemen.

Het is het toren moment van bewustwording van het feit dat en/of energie stoppen in je nieuwe wensen, dromen, project, werk. Dit is gebalanceerde uitdaging. Je bent in het verleden enthousiast van pad gegaan. Daarbij hoort ook het afwegen, nee zeggen tegen dingen die een minder belangrijk zijn enzovoorts.

Het toren moment hoeft niet groot te zijn, maar kan er voor zorgen dat je weer met beide benen op de grond komt te staan

Het droom medicijn: Iets kan je zielsopdracht ( je levenspad) zijn maar dat betekend niet dat je onbalans moet accepteren en/of moet aantrekken, ben je bewust van geven en nemen.

 

 

Droom Schaduwzijde: Het toren moment van inzicht, bewustwording van ontvangen en nemen staat voor de deur – dit is alleen om je te beschermen lieve schat –

 

Droom energie laag 1 Laag 5: Zie dit moment niet als straf of je doet het fout. Nee we laten je bewustwording ervaren zodat je door kunt gaan op je ingeslagen pad.!

 

Droom energie Kleur: Rood / Indigo

 

Droom Element: Pentakels en Zwaarden. Het element Aarde en Lucht

 

Je hebt te maken met en/of je bent een Stier – Maagd – Steenbok Waterman – Tweeling – Weegschaal

Chakra Energie: Wortel Chakra en Derde oog Chakra

 

Droom familiar: Bruine Beer, Sprinkhaan. Neem tijd voor jezelf en Blijf vertrouwen op je nieuwe pad.

 

Maan droom: Nieuw maan Kreeft en Volle maan in Vissen. Balanceer spiritueel en werk/ privé maar weet dat jijzelf en je geliefde worden beschermend tijdens dit proces.

 

Dit is een algemene droomenergie! De energie stroomt voor iedereen anders; voel je geen synchronisatie dan is dit bericht niet voor je.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.