• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Droom Energy 13 Sep tot 19 Sep

Droom Energy 13 Sep tot 19 Sep

Gepubliceerd op 11 september 2021 om 07:00

Dit is een week van reizen en dan vooral de innerlijke reis, spiritueel reizen!. Maar het kan voor sommige mensen ook een echte reis zijn waar je al heel lang op zit te wachten. Het is zielsreis, het lot, het heeft zo moeten zijn en zelfs de bewustwording dat alle omwegen, hobbels, rotondes je nu echt op het juiste pad duwen

De recente blauwe maan heeft hiervoor gezorgd, het maakt je wakker en duwt je door een dood en wedergeboorte moment heen. Deze week geeft de rotonde een levensafslag die voor helen en genezen zorgt. Beslissingen worden genomen en/of zijn recent genomen en zorgt er uiteindelijk voor dat de reis waar je al zo lang op wacht nu echt van start kan gaan. Je kunt ook het gevoel ervaren dat je jaren, weken, maanden in de wachtstand hebt gestaan en nu eindelijk zit er vooruitgang in.

 

Het gevoel van tussenstop, stilstaan, het land tussen landen in; komt tot een einde - je hebt de brug gevonden, de sleutel van het dichte levenslot. Let op de balans is misschien nog niet geheel terug, maar het begin is er, het kwam of komt gewoon van heel ver weg energie vanuit het buitenland, energie of trilling vanuit een andere dimensie. 

 

 

Droom medicijn: Het begin van een uitgestelde overvloedig situatie moet worden overwonnen. De start is uitgesteld geweest, omdat er eerst geheeld moet worden. Omarm je angsten, emoties, armoede, pijn verdriet en laat de uitgestelde energie je helen en genezen zodat je op het juiste moment de reis kunt ondernemen

 

Droom Element: Koningin van Zwaarden en Ridder van Pentakels: Het element Lucht en Aarde en metaal / met als aanvulling Verbinding / Versmelting 

Je hebt te maken met en/of je bent een Waterman – Tweeling – Weegschaal -  Stier – Maagd – Steenbok. 

 

Chakra Energie: Wortel Chakra, Derde oog Chakra, Keel Chakra 

 

Droom kleur: Roze weerspiegeld de zachte verbinding met het universum, het hiernamaals, de lichtwereld en de luchtwezens zoals de fairies, elfjes, pixies. Dromen energie over de kleur roze vertellen je over het nieuwe begin in het leven of van voorspoed.    

 

Droom familiar: Bever. Maak een compleet nieuwe basis, begin vandaag met opbouwen, bouw niet op oude fundamenten, maar begin helemaal opnieuw. 

 

Maan droom: Blauwe maan en Disseminting Maan. Geloof in het onmogelijke, het is tijd om uit te ademen, laat het oude los - achter je, je hebt het niet meer nodig. 

 

Kristal droom energie: Rozenkwarts het vertelt je over het helen en genezen van de vrouwelijke aspecten, liefde en genegenheid. Daarnaast zorgt de rozenkwarts ook voor een zachte overgang en transformatie. Een andere uitleg is dat de rozenkwarts een verbinding met het universum vertegenwoordigd op een positieve manier. 

 

Dit is een algemene droomenergie! De energie stroomt voor iedereen anders; voel je geen synchronisatie dan is dit bericht niet voor je.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.