• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Droom Energy 15 Maart tot 21 Maart

Droom Energy 15 Maart tot 21 Maart

Gepubliceerd op 14 maart 2021 om 14:25

Ineens gaat het stromen. Tijd voor Plezier en Fun dat doen wat je echt leuk vind, het levenspad volgen. Het geeft je ook het gevoel van mogelijke onbalans tussen ontvangen en geven. Je hebt er hard (hart) voor gewerkt, je doet dat wat je hart doet zingen maar dat brengt wel een soort van angst met zich mee.

De vraag is?. Gaat mijn harde werken en dat waar ik compleet achter sta, niet compleet op in het hebben van liefdevol naar mezelf toe, plezier, een geweldige tijd. Je kunt zelfs het gevoel hebben dat dingen te snel worden gemanifesteerd, waardoor je wereld op zijn kop staat. Je ziet het als het ware tastbaar worden, realistisch enzovoorts.

 

Dat waar je op gewacht hebt komt er nu aan, wacht even het is er al. Nu is er een soort van angst, blokkade, spanning enzovoorts. Geef je grenzen aan, zeg nee tegen te veel dingen!

Voor andere kan het een week zijn van een nieuwe speelse manier in het leven staan, cursussen, workshops volgen, zoom klassen, groepsactiviteiten; maak ook keuze stress, wat past er bij me, wat zal ik gaan doen – misschien iets te veel verschillende opties of workshops gevolgd. Geef je grenzen aan, zeg nee tegen te veel dingen!

 

 

Droom Schaduwzijde: Balans tussen plezier en ontvangen roept vragen op. Ineens komt het, ineens zie je het! Wat nu gevoel - teveel informatie, te veel overvloed, kansen, mogelijkheden.

Droom Element: Aarde en Vuur Je hebt te maken met en/of je bent een Stier, Maagd, Steenbok, Ram, Leeuw, Boogschutter.

 

Chakra Energie: Hart Chakra, Wortel Chakra en Keel Chakra Droom Energie laag 3 en laag 1 en laag 4

 

Droom Familiar (droomdierengids) is de Vleermuis: Wedergeboorte, transformatie je wordt geholpen bij de veranderingen die je doormaakt – luister naar de trilling die nu om je heen is en vertrouw blind op dat wat je aangereikt wordt – mits je luistert naar je hart natuurlijk!. Dat wil niet zeggen dat je niet hoeft te luister naar je intuïtie en logica

 

Dit is een algemene droomenergie! De energie stroomt voor iedereen anders; voel je geen synchronisatie dan is dit bericht niet voor je.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.