• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Droom Energy 8 Maart tot 14 Maart

Droom Energy 8 Maart tot 14 Maart

Gepubliceerd op 7 maart 2021 om 07:00

Je harde werken wordt beloond, je hebt de kennis, wijsheid, kunde, mogelijkheden, inzichten. Stilstand, Nee zeggen, voor jezelf kiezen, het leven uitbalanceren is ook hard werken lieve schat.

Je hebt zelfs het oude ongezonde achter je gelaten en gaat nu op weg naar het onbekende; er komt beweging en dat kan ook innerlijke beweging zijn. Al dan niet, dat waarvoor je hebt gewerkt de afgelopen tijd en dat kunnen zelfs jaren zijn; maar dat hoeft niet.

 

Dat wil niet zeggen dat je precies weet waarheen de reis gaat en/of hoe deze gaat lopen. Je stapt als het ware deze week in het complete onbekende. Je hebt de controle losgelaten of bijna losgelaten en het universum je laten helpen.

Als de controle los laten je uitdaging is dan vragen we je deze week het toch echt te doen en vertrouwen te hebben. Luister naar de innerlijke leiding, signalen, toevalligheid en je hart, intuïtie enzovoorts. De juiste tijd, het juiste moment; het is nu het moment dat je door de deur heen stapt naar een nieuwe situatie, mogelijkheid, levensfase enzovoorts.

De cirkel is letterlijk rond, het nieuwe dient zich aan, je ervaart de beweging. Je voelt het, je weet het, je ziet de energie stralen en het enige wat je moet doen is door de poort heen stappen en vertrouwen hebben.

 

Droom Schaduwzijde: Zielsgroep, tweelingzielen, zielsmaatjes, gelijkgestemde aantrekken waardoor de dingen die niet vooruit gingen gaan nu stromen.

Droom Element: Spirit, Geest, Ziel, Aarde en Lucht: Je hebt te maken met en/of je bent een Stier, Maagd, Steenbok, Waterman, Tweeling, Weegschaal

Chakra Energie: Kruin Chakra, Wortel Chakra en Derde oog.

 

Dit is een algemene droomenergie! De energie stroomt voor iedereen anders; voel je geen synchronisatie dan is dit bericht niet voor je.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.