• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Droom Energy 1 Maart tot 7 Maart

Droom Energy 1 Maart tot 7 Maart

Gepubliceerd op 28 februari 2021 om 07:00

Het is een week waarin je wordt uitgedaagd om je pure, ware creativiteit te gebruiken om dat aan te trekken wat je nodig hebt. Waar innerlijke vuur en passie stroomt, komen wonderen uit. Gevoel van in de steek gelaten worden door het universum stroomt door, net als vorige week; is er sprake van een innerlijk gevecht en geloven in het lot, wonderen enzovoorts.

We vragen je om plezier te hebben en plezier te maken en dit dan ook op je prioriteitenlijstje te zetten. Het is een week waarin je verhaal mag delen met gelijkgestemde. Maar ook je levensverhaal met jezelf delen. Het helpt je te genezen en je ware pure zelf te omarmen.

 

Wat wil ik? Wat past er bij me?... Wat is mijn lot en mijn droomdoel. Laat het universum de weg wijzen en niet andersom. Heb vertrouwen in dat je wenst. Vertrouw op de juiste tijd en juiste manier op het juiste moment. Verander dus mee, houd niet vast aan oude patronen. Je dromen, wensen, je innerlijke reis stagneert omdat je het universum je niet laat helpen, bewustwording van het feit dat. 

 

Let deze week goed op het inwendige, intuïtie (hart) gevoel. De ervaring kan zijn dat dingen of situaties zwaarder, erger zijn (drama Queen and King) dan dat het in werkelijkheid is. De naakte waarheid, de pure ware gevoelens en ervaringen komen naar boven – dit deel is nodig zodat het universum je op het juiste pad kan zetten. Het is nodig om te leren los te laten en het universum zijn werk te laten en doen.

 

Droom Schaduwzijde: Maak plannen, focus je op het doel, maar laat de reis open. “Hoe je er komt is niet belangrijk”. Het universum wil je heel graag helpen, maar laat je ons ook helpen?

Droom Element: Vuur: Je hebt te maken met een Ram, Leeuw en Boogschutter

Chakra Energie: Zonnevlecht Chakra of Stuit Chakra

 

Dit is een algemene droomenergie! De energie stroomt voor iedereen anders; voel je geen synchronisatie dan is dit bericht niet voor je.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.