• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Blog Dromen » Poep en plas dromen

Poep en plas dromen

Gepubliceerd op 15 april 2020 om 19:21

Een van de meest gênante droom onderwerpen is toch echt poepen en plassen en wist je dat het in de top 20 van meest voorkomende dromen staat!. Je kunt vast wel een droom herinneren waarin je naar de wc wilde gaan. Of op een openbare toilet moest poepen terwijl iedereen kijkt!......  Taboe dromen Slapenloosheid gestegen tot 70% 

Een droom waarin je onderbroek al op je enkels hangt terwijl je toch in je broek plast ........ Als je dan klaar bent wat een opluchting, of ervaar je dan bijna een rode oortjes moment?. 

Maak je geen zorgen hoor, je bent niet de enige. Poep en plas dromen behoren tot persoonlijke dromen die je niet zomaar met iedereen deelt.  Maar wist je ook? dat dit soort dromen een eerste signaal zijn van verandering, los laten en een nieuwe situatie of leven  naar je toetrekken.  Slaapkamer angst 

  

 

Wees eens echt heel eerlijk tegen jezelf! Hoe vaak poep of plas je tijdens je dromen. 

Het is namelijk een onderwerp waar we ons voor schamen. We zijn oncomfortabel over poep en plas. En in veel gevallen zelf gemeden of uitgewist; maar waarom eigenlijk, weet jij het?.  Schrijf ze ook eens op in je dromendagboek of laat je droom meditatie en slapendagboek eens de vrije loop. 

 

De verklaring van poep en plas dromen is echt heel mooi en geeft iets compleet anders weer dan dat je ego projecteert. 

Misschien is het de naakte waarheid dat confronterend is?..

De menselijke preutsheid?.  waarin de vagina, muts, penis, poep, anus en billen worden gemeden.

Zit er een geurtje aan?

Of is het onze ego of imago?. waardoor je bukt onder maatschappelijke acceptatie om niet te praten over vieze dingen?. 

Gelukkig is er steeds meer ruimte voor taboe of gênante droom onderwerpen en praten we steeds vaker over "privé momenten". hieronder behoren natuurlijk ook seks en erotische dromen. Misschien komt het wel door het WC papier hamsteren tijdens de Corona Virus.... dat het onderwerp ook onder mijn cliënten vaker naar voren komen - de verklaring van poepen en plassen is nog nooit zo veel opgezocht als nu.  Droom angst bestaat echt! 

 

Dus bij deze een ode aan de Poep en Plas dromen 

Dus ik zou zeggen, ga lekker zitten poepen, schijten, kleien, plassen en zeikstralen in je dromen want het geeft het los laten van alles wat ongezond is weer!.  

 

 

Plas

Als je droomt of een visioen hebt over plas dan vertelt dit je over het loslaten van oude gewoontes, problemen, angsten en opgekropte emoties, maar ook over karaktereigenschappen waarvan je zelf denkt dat ze onwenselijk zijn. Een andere uitleg is het bewust worden dat je het oude en het negatieve moet loslaten en een plek moet geven, je ruimt op en maakt je klaar voor iets nieuws. Je ziet de signalen, je erkent de ongezonde patronen en oude situatie en laat deze gaan; als het ware plas je het ongezonde eruit.  

 

 

Poep

Als je droomt of een visioen hebt over poep of over je stoelgang, dan vertelt dit je over het loslaten van oude gewoontes, problemen, angsten en opgekropte emoties, maar ook over karaktereigenschappen waarvan je zelf denkt dat ze onwenselijk zijn. Een andere uitleg is het bewust worden dat je het oude en het negatieve moet loslaten en een plek moet geven, je ruimt op en maakt je klaar voor iets nieuws. Je ziet de signalen, je erkent de ongezonde patronen en oude situatie en laat deze gaan; als het ware poep je het ongezonde eruit 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Ada Smits
3 maanden geleden

Fijne website en goede informatie. Ik heb nog wel een vraagje. Ik droom heel veel over het verschonen van de luier van mijn kleinzoon. Kan ik dat zien als een gewone poep droom of is mijn kleinzoon iets anders ?.
Alvast bedankt Ada