• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Blog Dromen » Blog Droomkids » Enge dieren dromen

Enge dieren dromen

Gepubliceerd op 20 augustus 2020 om 07:00

Help mijn kind droomt over een enge dieren! Is een veel gestelde vraag die ik regelmatig krijg van bezorgde ouders en opvoeders. Om deze vraag te beantwoorden mag je proberen om jezelf te verdieping in het pure, liefdevolle hartgerichte kind. Het kind bekijk de wereld anders, puurder vanuit de bron, basis, de ziel. De laagjes, levenservaringen die wij als Droom Volwassen hebben zijn bij een kind nog in ontwikkeling.     

 

Of te wel, een kind bekijkt het voor het eerst, ervaart alles voor het eerst. Een kind projecteert dat, wat het wel kent op dat wat het niet kent. Dieren zijn verbonden met dezelfde zielstrilling als de mens en vooral de verlichte mens, kinderen en baby's.  

Kinderen projecteren de karaktereigenschappen, ervaringen van hun dagelijkse lessen op dieren.   

 

Dit doen ze omdat dieren veel dichter bij hun staan dan de menselijke egogerichte karaktereigenschappen die ze (nog) niet kennen. Bij dieren weten ze al heel snel hoe en wat, welke eigenschappen het bezit en/of wat ze vertrouwen enzovoorts. Dieren en kinderen zijn diep met elkaar verbonden, via de droomwereld staan ze in verbinding met hun dieren BFF's. Elke dier weerspiegeld een speciale eigenschap die je kind nodig heeft, leuk vind, aantrekkelijk vind en/of die het dagelijkse leven weerspiegeld.     

Dieren zijn verbonden met de puurheid, kinderlijke en speelse manier die kinderen in hun hartje dragen. Dieren weerspiegelen veiligheid, droomvriendje, gelijkgestemde en herinneringen aan een eventueel vorig leven en/of totemdier. 

 

Waarom dromen kinderen over dieren?. 

Kinderen projecteren de karaktereigenschappen van mensen op de dieren. Bijvoorbeeld je bent boos geworden op je kind en je hebt hem/haar hiervoor aangesproken. De kans is dan heel groot dat je kind het als een haaien aanval in zijn/haar droom ervaart. 

Het is de pure zielsverbinding die het kind heeft met dieren. Het is de zielservaring van vorige levens of de aanraking die ze erkennen van dieren.  Pas naar mate een kind groeit en ontwikkeld gaat het kind ego eigenschappen projecteren op de daadwerkelijke persoon en/of situatie. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.