• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Blog Dromen » Blog Droomkids » Lucide dromen niet voor kids!

Lucide dromen niet voor kids!

Gepubliceerd op 25 september 2020 om 07:00

Het klinkt zo leuk, het is zo van deze tijd. Lucide dromen; als volwassen het kunnen, zelfhulp boeken hierover lezen. Dan zal het ook wel iets zijn voor kinderen. Lucide dromen is niets anders dan bewustwording, afschillen van je zielslaagjes, in het nu leven, spirituele groei en het los laten van de ego enzovoorts. Kinderen zijn puur, staan los van de ego en leven vanuit de hoogste bron. 

Ze hebben hier echt geen behoefte aan, ze leren net omgaan met elke levensfase als mens. Ze leren de ego kennen, ontwikkelen zichzelf hun eigen ik ( persoontje). Kinderen en tieners dromen dan ook anders als volwassen!. Daarom is lucide dromen zeer gevaarlijk voor kinderen. Daarnaast hebben ze het gewoon weg niet nodig, ze dragen niet de lasten van volwassen mensen.   

 

Nee!. Leer kinderen en tieners niet lucide dromen!.  

 

  

Komt je tiener er mee thuis!, Leg uit dat lucide dromen iets is wat je niet lichtvoetig moet zien. Het gaat echt over diepe emoties, gevoelens, vorige levens, het los laten van zielsscheuren, laagjes en spirituele groei.  Het is gevaarlijk als je niet weet wat je doet. "vooral het verankeren, is een zeer belangrijk punt". 

 

Het is spannend, maar ongecontroleerd gevaarlijk!.   

 

Tieners kunnen dit nog niet, onder controle hebben en/of weten hoe ze het moeten doen. Je kunt het haast zien als glaasje draaien, geest oproepen, qua board games spelen. Daarnaast is het zo dat tieners hun eigen waakbestaan emoties niet of nog maar net onder controle hebben en daarop de lucide dromen is een gevaarlijke combinatie.   

Je tiener gaat misschien wel zweven en kan de weg niet (emotioneel) terug vinden en/of zelfs het gevoel ervaren niet meer goed in het lichaam te zitten.   


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.