• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Blog Dromen » Blog Marjan » De twee egeltjes

De twee egeltjes

Gepubliceerd op 16 augustus 2020 om 07:00

Bij mijn buurvrouw zitten er twee egeltjes in de tuin. Ze komen als het donker is te voorschijn. Ze geeft ze wat te drinken en het geeft liefdevolle plaatjes. Het is echt een prachtig gezicht, twee egelmaatjes. De egeltjes wonen waarschijnlijk in mijn (aan de buren weggeven) moestuin. Ze gaan elke avond op pad opzoek naar iets eten of te drinken.    

Ik noem ze Prikkie en Stekeltje.    

Het moestuin project is dan niet echt gelukt - op een paar aardbeien na dan!.. Het idee was en nog steeds is erg leuk. Het heeft tot nu toe nog geen echte vruchten afgeworpen. Wie weet gaat het volgend jaar beter. 

Zoals je misschien wel kunt zien op de foto. Ik ben niet echt geboren ben met talent voor een moestuin. Terwijl mijn opa een hele grote moestuin had en hij me toch echt als klein meisjes veel over de moestuin heeft geleerd. 

Ik kan hier en daar best mijn tuin bijhouden. Ik geniet van de schoonheid van bloemen en planten elke dag..... Maar echt ouderwets aardappels, bonen, sla laten groeien is niet mijn ding. Ik heb een redelijke lap met grond achter mijn huisje liggen die door de vorige bewoners werd gebruikt als moestuin. 

  

Mijn buren die wilde heel graag; dus ik heb ze mijn zegen gegeven. We hebben de grond verdeeld over drie delen; het middelste deel is van mij. Ik wilde graag een wilde bloementuin...

Ja ik durf mezelf best een compliment te geven, dat is het beste gelukt... Terwijl ik er niets/ bijna niets aan heb gedaan. 

 

Maar de rest, tja daar valt over te twisten.  Ik had zo zin in tomaten, komkommers en pompoen........ Volgend jaar beter lieve buurtjes! Je moet ergens beginnen en het eindproduct is nog niet inzicht.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.