• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Blog Dromen » Blog Marjan » Mijn website aanpassen

Mijn website aanpassen

Gepubliceerd op 6 september 2020 om 11:00

Ik ben de afgelopen dagen flink bezig geweest met mijn website, ik hoop dat je het gezien hebt!. Zo niet kijk gerust rond en laat me weten wat je er van vind!. Het blijft een uitdaging keer op keer, om te verbeteren, mee te gaan met de moderne snelle tijd...

Als  "website leek", is het echt een uitdaging, neem en vooral als het gaat om de technische kennis. Het lukt me redelijk, al is het niet de meest moderne opzet en vol met technische hoogstandjes maar ik ben er tevreden mee.

 

 Ik ben gewoon een ondernemer, founder, droom trainer, coach, mindfulness, meditatie, bewust persoon. Ik verkoop en geef trainingen. Mijn werk is het leukste om te doen, de website en sociale media zijn een verplichte must om te doen. Het slurpt het grootste gedeelte op van mijn tijd en bedrijf!. 

Ik ben geen geld voor een ervaren website bouwer, sociale media specialist, marketing specialist, filmmaker en ik heb ook geen team met creatieve miracle makers... Dus doe ik alles zelf, ik update de website en mezelf gewoon keer op keer. Het brengt echt uitdagingen met zich mee, ik werk uren aan mijn marketing en website. 

    

Na 8 jaar is het nog steeds een uitdaging, al draai ik mijn hand niet meer om voor een dagje brainstormen/website/sociale media acties bedenken en basis bouwen!.  Ik vind de grote technische kanten gewoon lastig; wie weet ooit komt er een oplossing voor dit probleem.   

Maar voor nu geniet van mijn vernieuwde website ik heb er echt mijn best op gedaan!.      


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.