• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Blog Dromen » Blog Marjan » Liefdesbericht

Liefdesbericht

Gepubliceerd op 8 september 2020 om 06:30

Ik was een nieuw blog aan het schrijven over liefde, en in eens schoot me iets te binnen waar ik al een hele tijd tegenaan loop. Niet voor mezelf maar voor iedereen die ermee te maken heeft. Tweelingzielen, zielvlammen, ware liefde enzovoorts worden helaas nog (te)vaak beschreven als man en vrouw!. Het is totaal niet gender neutraal. Alsof het niet kan, alsof twee vrouwen, twee mannen niet de ervaringen van tweelingzielen, zielsvlammen, echte liefde kunnen hebben.    

Vandaar dit blog omdat ik graag onduidelijkheid wil weg nemen!. 

 

De mannelijke energie en de vrouwelijke energie. Dit verwijst niet naar je uiterlijke verschijningsvorm!. Dus je kunt een man zijn en een man als partner hebben; en toch beide een andere energie hebben.    

Daarmee  bedoel ik dat je vrouw kunt zijn en een mannelijke energie uitdraagt. Je kunt ook een man zijn die de vrouwelijke energie uitdraagt in deze wereld. Beide zijn gelijk aan elkaar als Ying en Yang.  Het kan zelfs zo zijn dat je niet eens weet of je een mannelijke of vrouwelijke energie naar de buitenwereld uitdraagt.      

   

Dit is mijn mening, en die wil ik en blijf ik zoals altijd graag delen! Als je het er niet mee eens bent, dan is dit blog bericht niet voor je, laat dat wat niet bij je synchroniseert aan je voorbij gaan!.  

Zielsliefde en Tweelingzielen, Maatjes, Vlammen heeft niets met je uiterlijke verschijningsvorm te maken!. 

              

Als ik schrijf over vrouwelijke energie dan heb ik het niet per definitie over een vrouwenlichaam met een vrouwelijke ziel. (Een eenzijdige vrouwelijke of mannelijke ziel bestaat niet, het zijn beide energievormen in een menselijk lichaam).  Dit kan dus ook een aseksueel, trans, hetero, fairy, incarnatie een boom. Een eenhoorn, homofiel, biseksueel, teddybeer of een kristal, het maakt me niet uit wat het is en/of hoe je het noemt!.        

Ying en Yang heeft niets met je uiterlijke verschijningsvorm te maken!

   

Mannelijke en vrouwelijke energie is bij ieder mens gebalanceerd aanwezig ongeacht je uiterlijke verschijningsvorm. Het blog over liefdes dromen verschijnt morgen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.