• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Blog Dromen » Blog Marjan » Een tussendoortje

Een tussendoortje

Gepubliceerd op 11 september 2020 om 07:00

Ik had voor vandaag een heel ander blog gepland, maar onverwacht kwam er iets nieuws binnen dat ik toch echt eerst wil bloggen en lezen.  

  Ik had Dinsdag 8 Sep een nieuw boek besteld. Op basis van een inspirerend Instagram bericht heb ik het boek Siddhartha van Hesse gekocht. Het boek zou de 12de worden bezorgt. Maar ik denk dat het haast heeft, want het is er al sinds Donderdag!. Ik ben ook gelijk begonnen met lezen en ik moet zeggen; het leest als een trein....... Ik ben pas halverwege het boek maar het is zeker een aanrader om aan te schaffen!.    

      

  Ik geniet van nieuwe kennis en informatie; ik heb nog meer nieuwe boeken te lezen de komende tijd  "Genoeg te doen!". Dus mijn tussendoortjes (kruidnootjes), staan al te wachten voor het schilderij dat mijn oma ooit schilderde.    

     

 Dit soort momenten brengt me weer op een nieuw pad, een pad dat steeds weer nieuwe ervaring brengt, Maar ook dingen in een ander licht zet. Niet dat het niet juist is, maar gewoon omdat het op dit moment vraagtekens oproept... Het is zo leuk om deze vraagtekens uit te zoeken en te laten ontwikkelen. 

Ik loop vandaag door de supermarkt en daar zijn ze weer............... Zodra het September is liggen de winkels vol met lekkers en laait (dit jaar als nooit tevoren) de hele discussie weer op!.  

Sinterklaas wie kent hem niet, Sinterklaas, Sinterklaas en natuurlijk Piet!.   

 

Ik stond erbij en ik keek erna. Kocht uiteraard de kruidnootjes omdat ik ze gewoon lekker vind, maar het knaagt. Het knaagt zo hard (hart) dat ik besloten heb om gewoon weg beide zowel sint en piet te verwijderen van mijn website. Ik weet dat ik met deze actie veel reactie krijg. Dit wordt me waarschijnlijk niet in dank afgenomen. Dit is een persoonlijke overweging en ik heb er lang over nagedacht, ik leef in een democratie en dit is mijn keuze ongeacht of het met je synchroniseert of niet.        

Ik wil alle mensen helpen ongeacht je uiterlijke verschijningsvorm.      


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.