• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Blog Dromen » Blog Marjan » Ik ben een Introvert

Ik ben een Introvert

Gepubliceerd op 7 oktober 2020 om 07:00

Ik ben een introvert, geef mij maar een herfstvakantie in een hutje op de heide. Dat is dan ook de reden waarom ik niet veel volgers heb op sociale media, gewoon weg omdat ik niet schreeuw om aandacht. Ik richt me op groei en ontwikkeling in plaats van op de aandacht. Nu is het niet zo dat ik geen aandacht wil en/of dat ik mezelf niet durf te laten zien. (natuurlijk wel, ik vind livestreams en video's maken echt leuk om te doen)  

Maar hé ik ben gewoon graag op mezelf.   

   

De parels van de wereld zijn diegene die de minste erkenning krijgen tot dat iemand de parel ontdekt!.  Daarnaast heeft Covid 19 een diepe kuil geslagen in het dagelijkse leven. Zo ook in die van mij, al moet ik toegeven dat ik door mijn introvert zijn, geen enkel probleem heb met alleen zijn. Ik vind het echt heel fijn om alleen te zijn. Ik kan mezelf heel goed vermaken met een boek, film en dingen die ik leuk vind om te doen. Daarvoor hoef ik geen mensen om mezelf heen - sterker nog ik trek mezelf heel graag terug.

      

Ben je net als ik ook een introvert en/of in introverte ondernemer?.....

 

Wist je dat de meest introverte mensen ook sensitief zijn, gevoelig voor prikkels, maar daarnaast een bijzondere kracht hebben die extroverte mensen niet bezitten. Je krijgt energie van jezelf, zelfkennis, minder beïnvloedbaar en doorzettingsvermogen.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.