• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Blog Dromen » Blog Marjan » Grote verbouwing

Grote verbouwing

Gepubliceerd op 30 september 2020 om 07:00

Eergisteren gaf ik een mini training lucide dromen. Ik heb er van genoten, zoals al mijn livestreams op facebook. Maar ik besefte me tijdens de live één heel belangrijk ding.  Ik heb als ervaren dromer gewoon weg heel veel ervaring en expertise. Mijn mediatie, mindfulness niveau ligt hoog, ik ben me hier ook niet altijd even bewust. Niet iedereen heeft mijn niveau - je moet ook starten - net als ik jaren geleden. 

 

De reis die ik maak (heb gemaakt) in het verleden en in het nu brengt dan ook dat ik ervaring heb. Daardoor laat ik deze basis onbenut, ik ga te snel of misschien kun je het te diep noemen voor mensen die nog aan de basis staan.  

 

Laat me weten wat je ervaring is!. 

 

Waardoor ik tot een conclusie ben gekomen, Aandacht besteden aan de basis en aan de gevorderde dromen kan niet vanuit de manier waarop ik nu werk.  Het idee is dus om mijn website, livestreams en sociale media te verdelen in basis en in gevorderd. Dat betekend dat al mijn blogposten moeten worden verplaatst en dat de gehele website ervoor een complete transformatie moet ondergaan.  

 

Mocht je nog tips, advies enzovoorts hebben laat het me weten.  Ik houd je op de hoogte van de veranderingen.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.