• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Blog Dromen » Blog Marjan » Vandaag

Vandaag

Gepubliceerd op 27 november 2020 om 07:00

Ik ben druk bezig met de voorbereiding van de nieuwe sleeping beauty challenge. Het is zo leuk om te doen, en het neemt al goede vormen aan. De inschrijvingen lopen gelukkig goed door, dus zorg dat je erbij bent!  

 

Ik had mijn logo ontworpen, gepubliceerd maar op één of andere manier was ik er niet te vrede mee. Het was een doorn in het oog, en het past ook totaal niet bij het ontwerp van de komende (challenge) berichten.  

Inmiddels ben ik ook begonnen met het opnemen van de aanvullende video's die je kunt gebruiken als extra aanvulling op de email die je ontvangt. Het is echt heel veel werk en ook heel erg leuk om te doen. Uiteraard is het niet mijn eerste Challenge, ik heb er de afgelopen jaren best een hoop gedaan. Maar iedere keer is het weer anders en leer ik steeds weer een beetje bij.

 

 Het enige lastige vind ik, de planning voor mijn vaste dingen hier en daar moet inleveren, ik stuur normaal gesproken altijd drie nieuwsbrieven. Ik hoop deze weken aan twee te kunnen komen. Elke dag een post op sociale media blijf ik natuurlijk volhouden; maar het is gewoon wat minder dan anders. Het is een uitdaging en daar geniet ik van, het organiseren, regelen, nieuwe mensen ontmoeten voor een radio interview - artikel schrijven voor een magazine.  

 

En dan ook nog eens mijn (dromen en visioenen) bedrijfsverjaardag!  Maar ik ga je daar binnenkort meer over vertellen! 8 December wordt een knaller.  

 

De website, blog, boek en bedrijf is opgericht op 8 december 2012, het is zowel mijn uitdaging de afgelopen jaren als mijn grote liefde.

Tijdens corona is het er niet altijd gemakkelijker op geworden maar het zorgt weer voor nieuwe uitdagingen die ik maar al te graag aan ga. Het wil niet zeggen dat het gemakkelijk is "sterker nog", het is heel lastig, ik kan nog steeds maar amper financieel rond komen.  Ik houd gewoon van mijn werk, ik vind het zo fantastisch om mensen te helpen met hun slaap en droom problemen, inzichten en zielsgroei!.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.