• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Midden in de nacht wakker worden

Gepubliceerd op 7 februari 2023 om 19:33

Midden in de nacht wakker worden is zo gek nog niet!. Je leest het goed, het is echt niet slecht.

Sterker nog het is zelf meer dan normaal. (mits het natuurlijk niet dagelijks wordt). Maar zo af en toe eens wakker worden is juist heel positief. Het geeft aan dat je spiritueel ontwikkeld bent, dat je onderbewuste bewust groeit, dat je ook echt in je waakbestaan de ervaringen kunt waarnemen. 

Daarnaast zijn wij mensen natuurlijk ook diep verbonden met de zon en de maan. Het hoogtepunt van de energie is vaak midden in de nacht en niet tijdens je waakbestaan. ( daardoor wordt je wakker, je energie niveau is gewoon veel hoger dan overdag.  

  

 

Wordt je regelmatig midden in de nacht wakker wakker? 

 

  • Het kan zomaar zijn dat je spiritueel aan het ontwaken bent, of zelfs spiritueel aan het groeien bent; de eerste signalen van ( spiritueel) wakker komen via je dromen.
  • Terwijl je slaapt ben je dieper verbonden met je ziel, je zielsopdracht en het universum, spirit, je gidsen.
  • Dit doe je in eerste instantie onbewust en later veranderd dat naar mate je dus spiritueel bewust wordt van het feit dat er meer is "Bewust".  
  • Vroeger werd wakker worden geschaard onder het kopje stress, burn-out, verwerken, onrustig slapen, restless legs etc.
  • Maar inmiddels weten we dat vanuit een spiritueel oogpunt je het kunt verklaren als spirituele ontwaking en de eerste spirituele gewaarwording.  

      

 

Waarom wordt je midden in de nacht wakker?

De belangrijkste verklaring is dat de maan heel veel invloed heeft op onze (menselijke lichamen) de energie van de maan kan heel krachtig zijn en daardoor wordt je dus wakker. Je hoort dan ook wakker te worden ( mits het natuurlijk niet elke nacht is) of een steeds weer terugkomend patroon. Lees ook Vroeg in de ochtend ontwaken voor meer informatie hierover. 

 

Er zijn veel verklaringen, er zijn veel mogelijkheden; vanuit het droom spirituele oogpunt gezien zijn er duidelijke tijden aan te geven wanneer de eerste droom spirituele bewustwording plaatst vind die te maken hebben met wakker worden en de hogere trillingen ervaren. 

 

Het zijn de dromen die ons de eerste bewustwording brengen dat er meer is dan het tastbare. Het zijn je gidsen, spirit en het universum die je via je dromen en visioenen verbind en vooral bewust doet worden van het feit dat het onbekende duidelijk en zichtbaar mag worden. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.