• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Dagdromen en co

Gepubliceerd op 13 december 2017 om 12:03

Dagdromen wordt vaak onderschat "Dagdromen is voor kinderen" en in sommige gevallen verwisseld met meditatie, visualisatie. Maar dagdromen is er een bewust onderdeel van het geheel waardoor je een dieper inzicht krijgt in je ziel en levensdoel etc.

 

En ja dagdromen is geen slapen, of een visioen; het is een vorm van spreken met je ziel. Het is de tijd nemen om te luisteren naar wat je onderbewuste je te vertellen heeft.  Ssstt Luister naar je dromen 

En Nee het is geen meditatie; tijdens een meditatie laat je je begeleiden voor dat wat op je pad komt.  Bij dagdromen komt hier een stukje manifesteren en visualiseren bij kijken als het ware vertel je je onderbewuste welke weg je op wilt in het leven.

 

Je leert hierdoor spreken met je ziel,communiceren met jezelf en je diepste verlangens.

 

 

Dagdromen is een belangrijk onderdeel; het geeft je meer inzicht in jezelf en je diepste wensen en verlangens. Het geeft je ook inzicht in jezelf en waarom je bepaalde dromen hebt. 

Je kunt door te dagdromen er achter komen waarom je reageert op een bepaalde situaties, waarom je altijd droomt over...

Waarom je keuzes maakt in het leven - wat je ziel je wilt vertellen en welke weg je in mag slaan in het leven. Dromenpad verlichting Dromen laten trekken 

  

 

Dagdromen is niet alleen voor het vormen van een verdiepende zielsverbinding goed, maar ook zorgt dagdromen voor een positieve verandering in je gedachte, leven en situaties waarin je zit. Daarnaast helpt dagdromen met het maken van de verbinding met het universum, je gidsen en ondersteuners etc

Als je ze laat weten wat je bezig houd dan kunnen ze je hiermee helpen - "manifesteren en visualiseren".

Neem dus regelmatig de tijd om lekker te dagdromen, je af te stemmen op je ziel en je onderbewuste. Hierdoor krijg je een verdiepende verbinding met je zelf, je zielsopdracht, je vorige levens, de familie karma of de terugkerende verlangens die je echt niet mag missen in het leven.

 

Schrijf al je dagdromen, manifestaties, visualisaties en wensen in je dagdromenboek zodat je die naast je dromendagboek kunt leggen....... Zoek in je eigen aantekeningen vergelijkbare of overeenkomende dromen, visioenen en gevoelens op!. 

 

Het is de combinatie van alle vormen van een dieper bewustzijn die ervoor zorgen dat het zielsplaatje compleet inzichtelijk wordt. Je kunt dagdromen, manifestaties en visualisaties gedeeltelijk verklaren of vertalen naar je eigen gevoelens en woorden. Door te luisteren naar je lichaam, je hart, je emoties.

  

 

Stel jezelf de vraag! 

  • Hoe reageer ik ?......Droom angst bestaat echt! 
  • Wat gebeurde er tijdens het dagdromen?......
  • Wat ervaar ik nu?.....
  • Wat krijg ik door van mijn gidsen, het hiernamaals, universum etc?....

 

Gebruik de dromen verklaringen als aanvulling om het eventueel te kunnen plaatsen in je leven of gebruik het als aanvulling richting ondersteuning en hulp vragen indien je het nodig hebt.    De slaapfabeltjeskrant Dagdromen angst 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.