• Blog
 • Slapen
 • Dromen
 • Webshop

Kracht van Manifesteren

Gepubliceerd op 8 maart 2019 om 20:11

Manifesteren is niets anders dan het positieve aantrekken, aantrekken van je dromen en wensen en dit dan ook voor je geestesoog zien alsof het ook zo is!. Je trek een nieuwe energie aan die een positieve wending aan je leven gaat geven. 

 

Manifestatie kan echt alles voor je doen, je leven compleet veranderen en omgooien op een positieve manier en vooral ervoor zorgen dat alles weer gaat stromen.  Maar er zitten een aantal stappen in die een manifestatie succesvol maakt of niet.

 

Wat ik daarmee bedoel is dat als je manifesteert op de juiste manier en je houd voet bij stuk dan ga je slagen!. Als je dromen manifesteert en je valt weer terug in je oude patroon dan verbreek je de energie en ook de kracht van verandering.

 

Je kunt manifesteren zien als een verbinding maken met het universum, god, spirit, het hogere etc.

 

Je geeft ze als het ware een opdracht/ boodschap van alles wat jij wilt. –maar er is altijd nog vrije wil, daarnaast krijg je niet alles wat je wilt- omdat dit betrekking kan hebben op een hoger doel en/of dat diegene die erbij betrokken zijn hier nog niet klaar voor zijn etc.  

 

Daarnaast is het ook belangrijk dat je weet dat alles in het leven energie is, geld is energie, een brood dat je bij de bakker koopt is energie en de auto die gerepareerd wordt vertegenwoordigd energie. Alles is verbonden met geven en nemen en daarvoor krijg je energie terug- in de vorm van geld of mogelijkheden, kennis etc.

 

De belangrijke stappen die je moet nemen om ook echt succes te boeken!.

 • 1 leven vanuit je hart – leven vanuit liefde en de 5de dimensie
 • 2 je moet het menen!
 • 3 zeg en doe alleen dat wat je ook echt wilt – het is zo, het is al aanwezig.
 • 4 laat los en laat het over aan het universum – details aan het universum overlaten.
 • 5 Zie het voor je!, zie het alsof het al aanwezig is
 • 6 onderneem actie op alles wat je via signalen doorkrijgt etc
 • 7 maak een realistische plan.
 • 8 Heb geduld en weet dat je niet alles krijgt wat je wilt / verwacht niets!.

 

 

Het begint bij elke dag leven vanuit je hart, het gevoel dat je hebt dat als je dromen waar zouden zijn- is het gevoel dat het leven vanuit je hart weerspiegeld. Begin elke dag met een glimlach, want dat zorgt ervoor dat je energie veranderd waardoor je nieuwe energie aan gaat trekken.

 

De Amerikanen zeggen vaak Fake It Until You make it. wat ze daarmee bedoelen dat als je het kunt voelen en in je geestesoog kunt zien dan kan het realistisch worden alleen moet je het ook echt geloven en hier nooit meer mee stoppen

Zeg dan tegen alsof je het bevestigd, alsof het al zo is – mijn leven is overvloedig – Kansen en mogelijkheden stromen mijn leven binnen.

Voel het! En neem dit gevoel de gehele dag met je mee!.  Zie jezelf het ontvangen- zie jezelf bij dat huis staan- zie jezelf geld ontvangen.

 

Wat moet je niet zeggen!.

 • Alles wat te maken heeft met eventueel, misschien, als het kan en ik wil!
 • Dan zeg je eigenlijk- ik wil wel maar ik kan niet!. En je mag zeker niets dwingen omdat je te maken hebt met vrije wil en energie die stroomt.
 • Als je de affirmatie vanuit je hart hebt opgezegd ga dan verder met stap 5 Zie het voor je alsof het al aanwezig is.
 • Zie jezelf voor je op een tijdlijn staan! En maak dan een stappenplan van actie… wanneer gaat ik het behalen en ben realistisch- welke stappen moet ik nu ondernemen etc.
 • Dit stukje heet visualiseren en manifesteren en is net zo belangrijk als het affirmeren; misschien zelf wel belangrijker. Als je de laatste stappen niet doet, dan ga je nooit dat behalen wat je altijd al wilde.  
 • Ga in meditatiehouding zitten en zie het in je geestesoog verschijnen!.. laat dit beeld ontwikkelen zonder dat je een perfect plaatje van probeert te maken. Weet dat het universum weet wat jij nodig hebt. 

Nog iets heel erg belangrijks!

 

Zoals ik al had vertel is alles energie dus als je graag wat meer geld tot je beschikking wilt hebben- zorg er dan ook voor dat al je inkomen en uitgaven in balans zijn en daarmee bedoel ik dat om te ontvangen- moet je zelf ook de rekeningen op tijd betalen.

Hoe moeilijk het misschien ook is- maar als jij niet betaalt dan stop je de energie stroom. Deze energie stroom staat dan stil terwijl de persoon die de rekening heeft verzonden wel heeft gegeven maar niets ontvangt. 

 

Daarmee zeggen het universum ook stop – en ontstaat er onbalans tussen geven en nemen. Ik snap heel goed dat als je geen of weinig inkomen hebt dit lastig is- maar het is wel de manier waarop energie werkt.

Dus zorg ervoor dat je alles bewust koopt en/of uitgeeft en gelijk betaalt zodat het universum ook deze stroom van energie kan doorlaten lopen richting een nieuw inkomen.

    

 

Als je dus meer inkomen wilt moet je de rekeningen eerst betalen voordat er weer stroming gaat komen. Als dit niet kan, dan moet je hier eerst hulp voor vragen!.. dus vraag dan aan het universum hoe moet ik het geld probleem oplossen- luister dan naar de antwoorden, signalen etc.. en daarna pas kun je gaan aantrekken.

 

Dit geld ook voor liefde, als je een nieuwe relatie wilt dan ga je eerst je oude relatie moeten vergeven, los laten en beëindigen zodat er de juiste energie kan ontstaan om een nieuwe relatie toe te laten. Blijf je zitten in het oude dan komt er ook geen nieuwe relatie naar je toe. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.