• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Welkom in je droomhuis

Gepubliceerd op 19 maart 2019 om 13:39

Wist je dat je minimaal 1 keer per week over een huis, appartement, woning, flat enzovoorts droomt!... We dromen en visioenen heel veel over huizen omdat het je hart en je basis weerspiegeld. Een huis spreekt je als het ware heel direct en persoonlijk aan; het huis weerspiegeld wie je diep van binnen echt bent, wie je was en waar je op dit moment staat in het leven.

Het is je ongerepte en pure ik, geen maskers op maar je meest pure persoon. 

Je kunt het zo zien, het huis dat ben jijzelf en elke kamer, elke deur is dan ook als het ware je hart - in het huis vind je je innerlijke demonen, je verborgen gebreken en je oude patronen en natuurlijk dat wat je graag wilt zijn.  Droom angst bestaat echt! 

 

Een leuk weetje is dat je tijdens de vollemaan vaker over huizen droomt dan anders.

 

Elke kamer reflecteert je gevoel, hoe je in het leven staat ( je hartkamers). De gang, overloop of hal vertellen je dat je het gevoel hebt dat je in een bepaalde situatie een richting uit moet. Wie je bent en wat je wilt ( Je Diepste Verlangens) komen altijd naar voren als je over een huis droomt of visioent. Vergeet niet dat dromen of visioenen over huizen ook beangstigend kunnen zijn; nachtmerries ontstaan ook vaak door huizendromen en visioenen. Droom cadeau uitpakken 

 

Hoe donkerde de kast is, hoe hoger de trap, de stoffige zolder; zijn zondermeer top 10 angstige dromen en visioenen.  Maar je kunt ook denken aan een oude spirit, oude energie die de droom of visioen oproept.

Je voelt de innerlijke angsten die diep verborgen zitten onder de vloer van het huis of als een lijk in een kast verborgen in je hart nog altijd je aandacht probeert te vestigen. 

Dus dromen en visioenen over huizen zijn niet altijd leuk, maar over het algemeen kun je zeggen dat dromen of visioenen over huizen een uitdaging zijn om je diepste ik eens goed te leren kennen.  Slaapgevoeligheid 

 

Ga je verhuizen of wil je verhuizen dan is de kans groot dat je nog meer droomt of visioent over huizen  

 

 

Open de donkere kast, bezoek je vervallen zolder, of doe de piepende deur eens open..... Kom je innerlijke angsten eens onder ogen en je gaat zien dat je nachtmerries over huizen enzovoorts een stuk minder worden. 

 

En dan hebben we het nog niet gehad over je ouderlijkhuis, of het huis van je grootouders die weerspiegelen niet alleen je hart, je basis maar ook je karma, familiegeschiedenis, emoties en gevoelens die generaties zijn verzameld. Maar ook je innerlijke kind, je onschuld, moedergevoelens, warmte en genegenheid, familie enzovoorts. 

 

Als je iets over jezelf wilt weten of over je verleden ga dan op zoek in de huizen van je voorouders.  Droom Yoga 

Koester je huizen dromen en visioenen ze vertellen heel veel over jezelf en wat je allemaal bent, wilt zijn, wat je wilt, je levensdoel, je levenslessen - het is 100% ikzelf, in elke hoek van de kamer vind je jezelf, in alle scheuren in de muren vind je eigen ( levens-scheuren)  problemen en obstakels, je emoties en je gevoelens. 

 

Dromen of visioenen over een caravan, tent, trailer, vouwwagen vertellen je het zelfde als een huis alleen weerspiegelen ze je hart die onderweg is op het levensweg.    Tijd dromen 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Ingrid
4 jaar geleden

Heel interessant om te lezen over het dromen over huizen. Ik droomde over mijn vrijstaande woning, wat ik in werkelijkheid niet heb, op een dijk door de wind weg is gewaaid. Ik zag op een afstand de woning zo opgetild worden door de wind. En toen ik mij omdraaide zag ik de appartementen complexen waar mijn oma in had gewoond, allemaal sneuvelen door de wind. Waar ik me op dat moment erg mee bezig was, waren de praktische zaken. Verzekering, mijn pc, kleding, ondergoed, etc. Dus ik vond alles wat er gebeurd was niet zo erg maar meer de nasleep. Ik vraag me alleen af wat het betekent een weggewaaide woning?