• Blog
 • Slapen
 • Dromen
 • Gratis

Vrouw Dromen

Gepubliceerd op 4 april 2019 om 20:00

Dit blog bericht is speciaal voor alle vrouwen! Girl Power...… Steeds meer cliënten vragen me of het klopt dat ze anders dromen dan hun partner of anders dan een buurman, hun mannelijke baas enzovoorts en het antwoordt daarop is ja.

 

Ja wij vrouwen dromen over andere dingen dan mannen en dat komt niet alleen doordat wij vrouwen andere interesses hebben of dat wij vrouwen ons druk maken over andere dingen dan mannen. (Natuurlijk speelt dit mee) maar dat is niet de belangrijkste reden of oorzaak van het verschil in dromen en visioenen. 

 

 • Als vrouw ben je diep verbonden met de cyclus van je lichaam en daardoor ook dieper verbonden met de standen van de maan.
 • Je kunt ook denken aan de cyclus deze planeet, de sterrenbeelden
 • Natuurlijk met de veranderingen die het vrouwen lichaam ondergaat tijdens een zwangerschap en overgang.

 

 

Tijdens je menstruatie periode ben je niet alleen overdag prikkelbaarder maar ook als je wilt gaan slapen ervaar je prikkels die ervoor zorgen dat je ten eerste al minder goed slaapt en ten tweede vaak raar of vreemd, angstig droomt of visioent. 

Je kunt ook denken aan nachtmerries, bloed dromen, visioenen, dromen over je hart of dromen over ongesteld zijn, maandverband enzovoorts.  

 

 • Wij vrouwen dromen ook heel vaak over baby's, geboorte, en moeder zijn.
 • Huiselijk zijn of zelfs koken of bereiden van eten voor je geliefden.
 • Het roept de innerlijke moeder in je naar boven
 • Het is een soort nesteldrang, verzorgende eigenschappen en de verbinding met je vrouwelijke taak of zelfs verplichtingen.   

 

Het maakt in je droom of visioen wereld niet uit of dit met je waakbestaan synchroniseert of dat je deze (maatschappelijke) normen en waarde aanvaart of niet. 

 

 

Als vrouw droom je nu eenmaal veel vaker over je verzorgende verplichtingen dan als man.  Dromen en Visioenen over kleding, design of inrichting en dat weerspiegeld echt de vrouwelijke interesse en gevoelens. 

 

Wij vrouwen dromen over ruzie, bekvechten en kleine ongemakken, maar we dromen veel minder over echte gevechten met verliezers en winnaars. 

Als vrouw droom, visioen je ook veel vaker over de klok, de tijd die weg tikt, te laat komen en dit doe je zodat je verbinding maakt met je vrouwelijke cyclus - ongesteld zijn of in de overgang zitten.

 

Nog een leuke vrouwen droom of visioen is de verbinding met het verzorgende karakter en eigenschappen die de vrouw op puppy's, kitten, veulens, kuikens, lamentjes projecteert.

 

 • En bij de invloed van de cyclus van je lichaam hoort ook het verlangen naar chocolade, vet eten, snoep, suiker en zout en dat laat zich in je dromen en visioenen ook weer zien.... 
 • Ben je in de overgang dan kun je juist weer denken aan bloedproppen, niet ongesteld zijn, overmatig eten, warmte en opvliegers, bloedarmoede of vliegen en zweven,
 • Je baarmoeder en het krijgen van een baby. 

 

 

 • Als vrouw energie ben je dus naast de cyclus van je lichaam,
 • Standen van de maan en de planeet.
 • Je bent heel diep verbonden met de baarmoeder van het leven enzovoorts.
 • Je staat ook nog eens in verbinding met het element water, vuur en natuurlijk passie. Juist dit zorgt er dus mede voor dat je dromen en visioenen anders verlopen dan die van een man. 

 

Als je als vrouw je maandelijkse periode hebt dan kun je je dromen ook heel anders vertalen - ze worden dus beïnvloed door de cyclus van je lichaam en dan hoeven de dromen of visioenen niets direct iets te betekenen, maar eerder een afspiegeling zijn van je waakbestaan. 

 

Natuurlijk kunnen dromen of visioenen over bloed, ongesteld zijn of baby's je een boodschap geven waarmee je aan de slag kunt gaan maar in eerste instantie kun je gewoon denken aan de vrouwelijke energie de via de juiste cyclus doorstroomd zoals het moet.

 

Een leuk weetje is dat beide geslachten dromen op een overeenkomende manier over seks, billen en orgasme

 

Natuurlijk kunt je als vrouw ook dromen of visioenen over mannelijke onderwerpen en als man dromen of visioenen over vrouwelijke onderwerpen. We hebben namelijk allemaal zowel mannelijke als vrouwelijke energie in ons - zodat er een balans is in je lichaam en in je leven.  

    

Waar droom of visioen vaak over als vrouw? 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Sietske
4 jaar geleden

Leuk blog, ik droom heel vaak over ongesteld zijn, bloed en baby,s maar ook over zwanger zijn en geboortes!.

Marjan Dromen &Visioenen
4 jaar geleden

Beste Sietske,

Bedankt voor je comment.

Een droomgroet,
Marjan Klop Founder en Blogger