• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Dromen laten trekken

Gepubliceerd op 9 april 2019 om 06:40

Je kent het vast wel, je wordt wakker en je herinnerd de droom en schrijft het gelijk in je dromen dagboek of slapen dagboek. Je struint het internet af je leest boeken op zoek naar de juiste verklaring zodat je direct de inzicht in je emoties, gevoelens, obstakels, hersenspinsels enzovoorts krijgt. 

 

In het begin van mijn dromen coaching carrière adviseerde ik dit ook aan iedereen die coaching en consulten bij me volgde.

 

Maar naar mate mijn ervaring groeide, ontwikkelde en leerde het me dat soms een droom of visioen/ dagdroom mag ontwikkelen (trekken). Voordat je de juiste energie aanraakt; een rode draad kunt vinden in het grote geheel. Of dat je pas op een later moment de energie aantrekt die je de juiste antwoorden en verklaring kan geven.  

 

Niet omdat het er niet is of omdat de droom of visioen geen betekenis heeft maar omdat het gewoon even moet groeien, rijpen in je hoofd, in leven en in je energie. De ongezonde droomsnelweg

 

Het is dus niet verkeerd om je droom of visioen tijd te geven die het nodig heeft, drink een kopje thee, eet je ontbijt en/of dagdroom erover, ontspan en laat het los. Droom Vogelvlucht

 

Ga naar je werk, doe je dagelijkse routine; en laat de thee trekken, groeien zodat het op het juiste moment zichtbaar wordt. Je dromen zijn natuurlijk ook verbonden met de cyclus van je lichaam, de standen van de maan en de seizoenen.

Eb en vloed maar ook ben je een ochtendmens of een avondmens..... Wanneer jij het beste functioneert, wanneer jou cyclus op het hoogste niveau is komen de antwoorden altijd binnen.

Weet gewoon dat niet elke droom of visioen direct de juiste energie heeft. Of de juiste trilling aanraakt om vertelt te worden.

 

Soms mag je een droom of visioen ook nog even laten slapen, trekken en laten ontwikkelen wetend dat het wel aan je presenteert op het moment dat het nodig is. 

Weet dat je droom of visioen aan je openbaart op het juiste moment duidelijk, met de juiste energie en het juiste gevoel. Leer jezelf te verankeren 

 

Mijn ervaringstip!

  • Schrijf je droom of dagdroom direct op als je wakker bent geworden.
  • Maar ga niet te hard opzoek naar antwoorden; laat ze naar je toekomen.
  • Dat wil niet zeggen dat je niet meer dromen, dagdromen moet verklaren of dat je niets aan elkaar kunt koppelen nadat je wakker wordt uit je slaap. Stress Slapen  
  • Natuurlijk wel, het is gewoon dat je ook best de tijd mag nemen om de theeblaadjes te laten trekken.
  • Vol van smaak op te drinken terwijl je nachtelijke emoties duidelijk voor je worden en in de juiste volgorde in jouw eigen levensenergie passen.
  • Geef jezelf ruimte voor bezinning.
  • Geef jezelf de ruimte om de rode draad te vinden in het hele verhaal zonder dat je iets uitstelt of forceert.  Vorige levens droomangst 

    

Laat jij je dromen eerste trekken net als ik of verklaar je ze altijd direct?...


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Van Dijk
4 jaar geleden

Ik kan het helemaal plaatsen; nu ik dit lees snap ik waarom ik mijn dromen niet gelijk moet proberen inzichtelijk te maken.

Marjan Dromen & Visioenen
4 jaar geleden

Beste Van Dijk, Fijn om te lezen dat je mijn blogbericht je de juiste inzichten geeft.

Dankjewel en liefs Marjan
Founder en Blogger