• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

DroomMeester, DroomJuf

Gepubliceerd op 23 april 2019 om 19:33

Je vraagt je misschien wel af  "Wat is een Droomjuf of Droommeester". Het kan heel goed zijn dat je zelfs nog nooit gehoord hebt van de term droommeester of droomjuf! Ik zal je uit je vraagtekens verlossen.

 

  • Een droomjuf of droommeester is als het ware je onderbewuste privé begeleider tijdens je Remslaap periode.
  • Het is een soort schaduwdroom of visioen kopie van jezelf.
  • Stel je voor!.
  • Je gaat naar bed met het idee dat je tijdens het slapen verdieping wilt op een persoonlijk gebied in je leven.

 

Je kent het wel je wilt inzicht in dat ene kleine dingetje waar je tegen aanloopt. De intentie die je neerzet wordt door je onderbewuste weerspiegeld op je diepste innerlijke ikki tijdens je Remslaap. "Jouw schaduwkant, je verborgen ik of te wel je droomjuf, en/of je droommeester".     

Het is dat stukje van jezelf wat je in je waakbestaan niet ziet, dat wat de buitenwereld wel ziet, dat wat jij diep verborgen houdt.

Je droommeester of droomjuf kan zowel een baby, kind, tiener of volwassen zijn, het is maar net waar jijzelf aan wilt of moet werken tijdens je dromen en visioenen. Elke meester of juf is een weerspiegeling van je schaduwkant, je angsten, je trauma's, je verborgen geheimen, je leerdoelen enzovoorts.

 

Even voor de duidelijkheid de droommeester, droomjuf ben je dus zelf, je leert als het ware jezelf iets - je probeert jezelf iets duidelijk te maken, je helpt jezelf, je begeleid jezelf enzovoorts! Dromen en Visioenen zijn altijd / uitzonderingen daar gelaten een weerspiegeling van hoe je op dit moment voelt en/of waar je in het dagelijkse leven tegen aan loopt. 

 

Nu denk je misschien wel?. Heeft iedereen een droommeester of droomjuf.

Ja iedereen heeft een verborgen eigenschappen (schaduwkant) die je begeleid om meer van jezelf te weten te komen. Het is niet voor niets dat je droomjuf en droommeester vaak in je dromen en visioenen verschijnen- slaap is de beste meditatie die er bestaat.

De grootste levenstappen maak je door kennis te maken met jezelf en dus ook met je droomjuf en droommeester.

Hij/Zijn neemt je als het ware bij de hand en laat je dat zien wat jij verborgen houd, wat je mag leren, wat je angsten zijn en/of waar je tegenaan loopt 

 

 

 

Heb ik elke nacht een Droomjuf of Droommeester?.

Ja je hebt altijd een droomjuf of droommeester, alleen is deze niet altijd actief of bewust in je droom of visioen aanwezig zodat je het tijdens het wakker worden je deze begeleiding herinnerd. Een achtervolger, de persoon die je aanvalt, de persoon die je iets ontneemt enzovoorts is ook een weerspiegeling van je eigen droommeester of droomjuf.

Je leert je op het moment dat je droomt iets, je maakt jezelf dus bewust van het feit dat...… je begeleid jezelf, je ontneemt jezelf iets enzovoorts. 

 

 

Een leuke oefening!.  

  • Vraag je droommeester, droomjuf eens waarom hij/zij hier is!..
  • En je krijg dus antwoord van jezelf en de schaduw wordt een openbaring en verdwijnt als levensles, oplossen van karma, los laten en bewustwording van persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Laat je begeleiden, loop hand in hand met je droommeester of droomjuf en je maakte grote stappen vooruit, je opent als het ware je persoonlijke verstopte verpakte levenslessen.    

Heb je ook wel eens een bewuste ervaring gehad met je droommeester of droomjuf?.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Goudema
4 jaar geleden

Beste Marjan ik heb ook een ervaring gehad met een klein kind dat de hele droom naast me heeft gelopen. Nu je dit zo beschrijft snap ik wat het was. Bedankt hiervoor Henny Goudema

Marjan Dromen & Visioenen
4 jaar geleden

Beste Henny

Bedankt voor je comment, Wat leuk om te lezen dat je een bewuste ervaring hebt gehad met je droomjuf en/of droommeester en dat je het nu kunt plaatsen.

Een droom groet
Marjan Klop
Founder en Blogger