• Blog
 • Slapen
 • Dromen
 • Webshop

Seks dromen

Gepubliceerd op 26 juni 2019 om 16:27

Je hebt het vast wel eens een sensuele / seksuele droom gehad, een droom waarin je meest pure ik naar boven komt; je privé gevoelens worden geopend en aangewakkerd. Als je wakker word voel je de schaamte misschien wel tegen over je partner. 

 

Misschien wel omdat de seks-partner een ex is; een beroemdheid, de ultieme man of vrouw. Het is dan voor veel mensen ook iets wat moeilijk bespreekbaar is en/of te verklaren. 

 

We snappen allemaal het concept verlangen naar - maar hoe kan het nu toch zo zijn dat je droomt over seks met je ex- terwijl je heel gelukkig met je huidige partner bent?...

 

Je hebt misschien helemaal geen partner hoe komen de sensuele, seks dromen dan toch steeds weer naar boven?.

 

 • Volgens Dr. Sigmund Freud (1856-1939) zijn onze dromen een vorm van oerdrift of zit er nog veel meer achter?. Is het een banale verwerking of grond hier een diepere bron.  
 • Pure ontspanning, de basis van ons bestaan, de oerdrift seks is het allemaal.
 • Wanneer je ziel, geest kunt overgeven aan de innerlijke liefde voor zowel jezelf als voor een partner ontdek je de scheppende kracht die doorwerkt in alle facetten van je ziel, je leven, je lichaam en je geest.

 

 

Seks werkt niet alleen door in je lichaam, maar vooral ook door in je ziel die op zijn/haar beurt elke trilling en energie gebruikt om de diepste kern aan te raken, te groeien, te ontwikkelen en het hoogste goed behaald.

Samensmelting tussen je mannelijke en vrouwelijke energie wordt weerspiegeld in seks dromen en seks visioenen. 

 

 

Dromen over je ex, een beroemdheid, de ultieme partner gaat niet zo zeer over het verlangen naar!. Maar over de eenwording, balans vinden, de scheppende kracht. Je kunt ook denken aan vruchtbaarheid, het aantrekken van je tweelingziel, zielsmaatje.

Natuurlijk kan het altijd zijn dat je ex een beroemdheid, de ultieme partner je verlangen versterkt en je ziel bevestigd dat er sprake is van onverwerkte levenservaringen en/of levensverlangen.   

 

 

Seks is de scheppende kracht van alles... 

 

Zonder seks dromen en seks visioenen geen zielsgroei en ontwikkeling, vruchtbare plannen en wensen. Seks brengt innerlijk licht in de situatie; seks dromen zorgen voor mindfulness. Seks dromen weerspiegelen dat wat jij als perfect ervaart; dit is wat ik wil, dit is wat ik mis enzovoorts. 

 • Seks dromen en visioenen hebben in eerste instantie dus niets te maken met je huidige partner of je huidige relatie waar je voor moet schamen.
 • Het heeft niets te maken met de huidige status van je liefdesrelatie en/of de onzekerheden die erin voorkomen ( uitzonderingen daar gelaten).
 • De reden dat ze vaak voorkomen heeft dan ook hierin een verbinding. 
 • De reden dat wij ze als mens zo lastig vinden is een vorm van schaamte. Ik droomde over seks met een andere partner!.
 • Dit is precies de reden waarom het lastig is om bespreekbaar te maken.
 • De innerlijke taboe over seks dromen komt voort uit het gevoel van "je partner niet het gevoel willen geven dat de seks niet voldoende is, dat je twijfels hebt en/of dat je mee gevoelens hebt voor een ander".
 • Je kunt vast nog 100 andere redenen bedenken waarom je schaamte ervaart en/of waarom je het niet deelt. Weet dat iedereen die de volwassen leeftijd bereikt regelmatig seks en sensuele dromen en visioenen heeft.
 • Het maakt niet uit of je man bent of vrouw; mannen of vrouwen aantrekkelijk vindt, wat je achtergrond en/of voorkeur ook is "We dromen allemaal regelmatig over sensualiteit".

   

   

Door seks, sensuele dromen blijf je jezelf, vind je jezelf en verbind je jezelf met je pure kern; dus laat het stromen en laat het ontwikkelen zonder schaamte of angst. 

"Ja je oerdriften, verlangens, gevoelens, basis, bron zijn een belangrijk onderdeel van je seks dromen".

 

 

 • Als je spiritueel aanvullend bekijkt dan geven dromen en visioenen waarin je een seks partner hebt die je in het dagelijkse leven niet kent of hebt gekend.
 • Een verdiepende zielsverbinding weer die op energetische niveau aanwezig is maar nog niet (niet volledig) in je waakbastaan is geopend.
 • Je kunt dan denken aan tweelingzielen, zielsmaatjes, zielsvlammen enzovoorts.
 • De magische energie die door seks en sensuele dromen en visioenen stromen zorgt voor helende energie die samensmelt tot één wording vanuit het hoogste goed.

 

 

Omarm je sensuele, seks dromen; geen schaamte voor nodig, het is precies dat wie jij vanuit je puurste ik, je kern, je ziel, je basis bent en moet zijn. Deel ze met je partner, deel ze met andere mensen en je zult zien dat je niet de enig bent en/of dat je elkaar hiermee op verschillende vlakken aanraakt enzovoorts.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.