• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

De kracht van niet uniek zijn

Gepubliceerd op 26 juli 2019 om 07:00

Uniek zijn is een mode trend, het geeft je een heel goed gevoel en we gebruiken het (on)bewust heel vaak. Net zo goed als de positieve affirmaties zoals ik ben bijzonder, ik ben speciaal staan komen veel voor ons zelf waardevol te voelen. Maar wist je dat juist uniek zijn zielsgroei en verlichting blokkeert!.

We zijn allemaal uniek, mooi, belangrijk, bijzonder, speciaal enzovoorts Er is niemand meer dan een ander, er is niemand die zo speciaal is dat hij/zij verheven is boven wie dan ook!. 

 

Laat ik mezelf als voorbeeld nemen om het concept "De kracht van niet uniek zijn" uit te leggen. 

 

Ik ben dromenervaringsdeskundige "ja dat is een feit, ik ben ervaren gewoonweg omdat ik waarschijnlijk meer dromen en coaching zelfhulpboeken heb opgegeten dan andere mensen. Of omdat ik meer opleidingen heb gevolgd op het gebied van dromen en visioenen dan mening ander. Of gewoon simpel weg omdat ik eerder ben begonnen dan mening ander. De ongezonde droomsnelweg 

 

Het is mijn interesse, gevoel, mijn ziel dat me op dit pad heeft gezet. Het is mijn leven, daar wat ik al als klein meisje naar op zoek was ; het is mijn blauwdruk en mijn zielsopdracht om dit te doen. Daarom ben ik expert; maar dat is dan ook de enige reden waarom ik de expertsticker durf op te plakken.

Ik ben geen hele goede schrijver, ik ben gemiddelde schrijver en coach/trainer die het gewoon weg heel erg leuk vind om kennis en wijsheid te delen met andere mensen. En als mensen aanhaken dan ben ik zowel de leerling als de leraar!.

Verlichting en Zielsgroei ontstaat er als je jezelf niet beter, unieker ervaart dat de rest; maar gelijkwaardig en even bijzonder. Slapenloosheid gestegen tot 70%   

Verwijder de woorden uniek, bijzonder, speciaal uit je woordenboek en ervaar zielsgroei!.    

 

We zijn allemaal het zelfde, we willen allemaal het zelfde in het leven. Je herkent ze vast wel "Gehoord worden, Geliefd zijn, Succesvol zijn en Gewaardeerd worden". Wat maakt één persoonlijkheid dan bijzonderder dan de rest?. Denk er eens over na, wat maakt je meer, beter dan ieder ander?.       

 

We beginnen allemaal als baby, we groeien op worden tiener, volwassen en uiteindelijk na een prachtig leven sterven we; ongeacht wat je hebt bereikt, geleerd en/of hebt gedaan. Als je het voor elkaar krijgt om jezelf niet te zien als uniek, bijzonderder, beter als...… 

Dan ontstaat er ruimte voor verlichting, spirituele groei en ontwikkeling vanuit het hoogste goed. We doen allemaal domme dingen, maken verkeerde beslissingen en we doen allemaal geweldige dingen en zijn succesvol op onze eigen manier. Leer jezelf te verankeren   

  • Mijn handen jeuken altijd bij het opplakken van stickers - dat is een narcist, dat is een slecht mens, mijn werk is uniek want ik ben spiritueel...…….. ehhh.
  • De Ik Ben Bijzonder, Uniek Stempel is eigenlijk een narcistisch trekje. Het brengt je verder weg van het verlichte levenspad dat synchroniseert met je taak op deze aarde als ziel.   
  • Zie alle mensen goed of fout, als uniek, bijzonder, getalenteerd, waardevol en speciale mensen inclusief jezelf.
  • Je maakt grote sprongen vooruit richting hartgericht denken als je bewust bent van het feit dat iedereen even belangrijk is.
  • Stop met mensen in een hoekje stoppen inclusief jezelf "je bent altijd de leerling en de leraar ineen".     
  • Sta stil bij je fouten en pijn omarm ze en waardeer ze; het zijn de eerste stappen naar verlichting of te wel zielsgroei!  

  

Maar wat moet ik dan tegen mezelf zeggen tijdens een affirmatie; hoe moet ik me dan omschrijven?..

   

Ik verdien het hoogste goed, ik ben het waard om.... Ik handel vanuit mijn kracht, ik ben verbonden met mijn bron, mijn basis, je hoogste goed is misschien een goed start!... En natuurlijk ben je bijzonder en uniek want dat zijn we allemaal ongeacht je innerlijke en uiterlijke verschijningsvorm.

Natuurlijk werken positieve affirmaties - natuurlijk mag je tegen jezelf zeggen dat je het waard ben - mits je in gedachte houd dat elke wezen op deze planeet het waard is.  Ik ben een Introvert     

 

Je zet je jezelf niveau op gelijke hoogte met de rest van deze planeet. Zodat je in staat bent om het gewicht van de wereld gebalanceerd te dragen en de zielsgroei te omarmen waarna je opzoek bent. Doordat je jezelf steeds vertelt dat je uniek, bijzonder en specialer bent dan,.. blokkeer je de balans tussen energiestromingen van geven en nemen.  5 voordelen van een goede nachtrust 

 

Je kunt ook denken aan verbinding met je gidsen en helpers op hogere niveau zoals 5de en 6de of zelfs 7de dimensies. Natuurlijk ben jij uniek en bijzonder maar zo is ook je buurvrouw, de man in de gevangenis, de goeroe en een tweedagen oude baby.

Ga eens op gelijke hoogste staan met de rest en zie wat er allemaal in je leven mag ontstaan en je zult verbaast zijn welke wonderen van zielservaringen je gaat krijgen.    Leer jezelf te verankeren   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.