• Blog
 • Slapen
 • Dromen
 • Gratis

Dromen en geuraroma

Gepubliceerd op 8 augustus 2019 om 07:00

Geuraroma's brengen je dromen, visioenen meer dan alleen een lekkere geur, ontspannenheid en relax moment- het verbind je met het diepste van je bron, je basis en je ziel. Het versterkt de trilling in je slaapkamer,

 

 • Het ondersteund het vermogen om de trilling op te pakken die in je lichaam aanwezig is.
 • Het versterkt de trilling vanuit het universum, de energie in en rond je huis en/of de omgeving waar je bent. 
 • Het reflecteert je energie en je zielsverbindingen die vanuit je bron doorstroomt en het prikkelt al je zintuigen,...
 • Waardoor je diepere verbinding kunt ervaren vanuit je ziel, helderhoren, heldervoelen, helderzien, helderweten enzovoorts. 

 

Waarom is het gebruik van geuraroma's zo belangrijk?.

 

Als je voor het slapen en/of visioen, mediteren, visualiseren, manifesteren, geurkaarsen, geurolie gebruikt dan neem je deze geweldige trilling mee in het proces waardoor je aantrekt wat je wilt, waar je antwoordt op wilt enzovoorts.

Het zorgt voor een volledige opening van je chakra's je verbinding met het hogere spirituele, gidsen, helpers en ondersteuners. 

 

Het werkt door op je gehele innerlijke en uiterlijke verschijningsvorm. Elke trilling heeft zijn eigen werking en dit ervaar je op zowel bewust als onbewust niveau.

Het prikkelt je zintuigen, het zorgt voor een goede verbinding met de aarde en het stroomt daardoor vanuit je kern omhoog naar de hogere spirituele dimensies zoals 4de, 5de, 6de, 7de enzovoorts.   

Het verbind je met de elementen aarde, vuur, water en lucht. Ieder mens heeft zijn eigen zielsgeur, lichaamsgeur en die kan worden versterkt door een bepaalde combinatie van geuren en andere aanvullingen zoals kristallen, bloemen enzovoorts.

 

Via je zielsgeur kun je verbinding maken met je tweelingziel, zielsgroep, zielsmaatjes, gelijkgestemd en/of met wie je een afspraak hebt gemaakt in een vorig leven enzovoorts. Het gebruik maken van persoonlijke droom geuren zorgt ervoor dat je groei ervaart op vele gebieden; dat je meditaties, dromen, visioenen en vooral de bewustwording van het feit dat met grote sprongen vooruit gaat. 

Het is meer dan alleen een fijne herinnering het is een droomtrilling die je wilt behalen!.  

 

Het is naar dat ene speciale moment terugkeren; juist dit kun je begeleiden met de juiste aroma; het roept iets bij je op!. Het zorgt voor een emotionele ervaren, trilling die je ondersteund om dat te vinden wat je zoekt en dan maakt het niet uit wat het is en/of welke emoties en gevoelens het bij je op roept het is namelijk altijd persoonlijk en alleen voor jouw ziel en jouw leven bestemd. 

 

 • Het kan natuurlijk ook zijn dat bepaalde geuren niet stromen met je eigen energie en zielsgeur!..... 
 • Er kan een soort blokkade ontstaan- luister dus goed bij het kopen en/of maken van een geurkaars, geurolie.
 • Over het algemeen is het bekend dat synthetische geuren minder goed of zelf helemaal niet stromen en je blokkeren.
 • Daarnaast is het zo dat wanneer je overgevoelig bent, hsp, nieuwetijdskind hoe minder je de verbinding op zielsniveau ervaart bij synthetische geuren.  

 

Brand regelmatig een half uurtje geuraroma kaars, geuraroma olie en je zilt zien dat je lekker slaapt, mediteert, visualiseert.  Brand geuraroma kaars, geuraroma olie niet te lang, hoe langer je het brand hoe sterker de trilling en energie is!

 

Je eigen Geuraroma maken is heel simpel en heel erg leuk om te doen!.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Esther
4 jaar geleden

🤗

Annemarie
4 jaar geleden

Leuk berichtje, ga het proberen 🤗
Groetjes Annemarie