• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Leven vanuit de droombron

Gepubliceerd op 15 augustus 2019 om 07:00

Hoe fijn zou het zijn als je volledig kunt vertrouwen op je bron, je basis of te wel je intuïtie versterkt vanuit je zielsverbinding, zielsopdracht Je hebt het vast al vaker voorbij zien komen in mijn blogs en misschien denk je wel daar komt ze weer met handelen vanuit.....  Er is een reden voor die ik met je wil delen!. Leer jezelf te verankeren 

 

Het maakt niet uit hoe je het noemt maar het is de diepste verbinding die er is en die je kunt ervaren die voorbij je ego gaat.  Het is dus alles behalve logica; het is luisteren naar harte wens ( hart-gericht-denken) is hier een mooi voorbeeld van. De ongezonde droomsnelweg 

  

Leven vanuit je droombron is meer dan hart gericht denken - het gaat buiten het lichamelijk en tastbare om. De ene persoon noemt het ziel, de ander spirit, de volgende bron enzovoorts.

 

Maar het is niets meer en niets minder dan verbinding maken met je hele wezen voorbij je ego. Het leuke is dat als je slaapt ga je voorbij elke vorm van ego!, Er is geen beter moment dan leven vanuit je bron dan via je dromen en visioenen, meditaties, visualisaties.

 

Hoe dichter je bij jezelf komt hoe meer je van jezelf leert.

 

Dromen, visioenen zijn je bron, je basis, je puurste vorm, je ziel!. Er is niets zo sterk als je het moment waarop je slaapt- als je slaapt zijn er geen twijfels, vraagtekens, keuzes, omleidingen. Het gevoel is zo en het gaat buiten al je bewuste zintuigen om.

Het gaat om buiten de wetenschap, kennis en kunde en het is daarom ook tegendraads van dat wat je leert als je een kind bent. Altijd naar je verstand luisteren toch?.. 

       

Eh..... logica is niet altijd zo logisch!. Je bron klopt altijd er valt niet mee te spelen, er valt niet meer te twisten of te vergaderen, te overleggen- het is zo!. 

Leven vanuit je bron maak het verschil, het is puur, het is open en het is altijd de juiste keuze en inspirerend voor zowel jezelf als andere mensen.

Vanuit je bron dromen en handelen kent ook geen grenzen; dat wat jij voelt, ziet, ruikt, ervaart is meer dan alleen fantasie- het is dat kleine stukje puurheid dat niemand anders snapt, begrijpt of logisch vind. Dromen loslaten

 

Wist je namelijk dat droompuzzelstukken niet in elkaar passen als je ego eraan te pas komt!.

 

Je bron verbergt niets, niets voor jezelf en ook niet tijdens je waakbestaan als je de droom, visioen, meditatie wilt verklaren. Het logisch maken- puzzelstukken in elkaar wilt leggen kan alleen maar als het vanuit je bron komt.

Je dromen, visualisaties, meditaties, visioenen kunnen alleen vanuit je bron worden beleeft, gevoelt, ervaren en tastbaar worden als het ego zich er niet mee bemoeid!.

Laat het denken (ratio) over aan de momenten waarop het nodig is!... laat het dromen vanuit je bron toe en laat het stromen zonder dat je er bang voor hoeft zijn jezelf te verliezen.  Dromen openen de deur naar groei


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Murielle
4 jaar geleden

🤗❤️😘