• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Droompad-verlichting

Gepubliceerd op 6 augustus 2019 om 07:00

Ik verlicht mijn eigen droompad zodat ik mezelf inspireer, de leerling ben en de leraar tegelijkertijd. Het is de eerste bewustwording van het feit dat ik spiritueel groei naar een hoger niveau. Iedereen die aanhaakt is welkom; ik verlicht het pad niet voor een ander maar voor mezelf. 

Als ik mijn eigen droompad verlicht word voor mij alles zichtbaar als ik het pad voor andere mensen verlicht loop ik nog steeds in het donker!...…. Afremmen van dromen 

 

Denk maar eens na?... Verlicht je je eigen pad of probeer je andere te inspirerend te verlichten.

 

Maar marjan schrijf je de blogberichten dan voor jezelf en niet voor mij?... Ja en Nee, dat klinkt misschien dubbel- ik schrijf mijn blog vanuit mijn leerproces en ervaringen die ik op doe. Daarmee verlicht ik mijn eigen droompad!. 

Dat dit met jouw energie synchroniseert is heel erg mooi meegenomen en hiervoor ben ik ontzetten dankbaar dat mijn leerproces jouw inspireert en je spirituele groei vergroot etc.....

Dus ik inspireer mezelf, leer, groei en ontwikkel en jij groeit met me mee hoe geweldig is dat...… Dromen zijn het Onderbewuste 

 

 

Ik schrijf al mijn blogberichten zelf, ik doe zelf alle onderzoeken, ik ontwikkel alles zelf, ik inspireer mezelf met alles wat ik leer. Het kan dus heel goed zijn dat ik gisteren iets geleerd heb dat ik morgen beschrijf en dan ook direct op enter druk om het te delen. Maar er zijn meer dan genoeg inspirerende lessen die ik weken, dagen niet publiceer omdat ik gewoon weg nog niet klaar ben met leren. Leer jezelf te verankeren 

 

Pas als alles perfect is in het leven ben je klaar met leren - leven. 

 

  • Je bent het stralende middelpunt van je eigen droompad dat alleen door jouw kan worden bewandeld.
  • Als er mensen aanhaken is dat niet omdat jij deze mensen moest helpen!.
  • Nee omdat je ze inspireert hun eigen inspirend-droompad te bewandelen.
  • Ze haken aan omdat jij jezelf inspireert en je energie puurheid uitstraalt dat een verdiepende waarde heeft voor de wereld waarin we leven. 
  • Als je deze manier van leven toelaat in je leven dan maakt het niet meer uit hoeveel volgers je hebt op sociale media, of hoe gewaardeerd en inspirerend je voor andere mensen bent.
  • Je bent namelijk je eigen zonnestraaltje, je eigen inspiratie en daarmee 100% succesvol vanuit het diepste van je ziel, je bron en je kern.
  • Het is een nieuwe stappen naar verlichting en spirituele groei.  Dromen loslaten 

Droompad bewustwording van het feit dat.... Oefening

 

Stap 1

Bewustwording van het feit dat jezelf het boek van je leven schrijft. Jij bent de auteur, de hoofdpersoon en de lezer tegelijkertijd... Je pad is aan jezelf om te verlichten niemand anders kan dat voor je doen. 

 

Stap 2 

Bewustwording van het feit dat jezelf de leerling, de leraar en je eigen inspirator bent. 

 

 

Stap 3 

Bewustwording van het feit dat je niemand hoeft te inspireren behalve jezelf. Je bent je eigen inspiratie inclusief je fouten, onzekerheden en je mindere en goede talenten. Als je andere mensen probeert te inspireren blokkeer je eigen groei en ontwikkeling en is je eigen levenspad donker, onzeker en onbekend. Hoe kun je mensen helpen als je eigen pad niet zichtbaar is?....

 

 

Stap 4

Stop met perfect willen zijn, stop met de juiste kennis willen hebben; voordat je begint aan je droom!. Begin vandaag nog omdat het pad namelijk een leerproces is dat nooit perfect of op het juiste moment start. Het is juist dat pad wat inspireert voor nieuwe lessen en mogelijkheden. Het groeien en ontwikkelen ontstaat op het moment dat je het pad bewandeld.

 

 

Stap 5 

Maak fouten, Doe heel veel domme dingen, rare dingen, gekke dingen en leer hiervan! Hoe puurder je bent hoe meer inspiratie je vind op je droompadverlichting.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Bobby
4 jaar geleden

Gaaf geschreven