• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Focus en ontvang

Gepubliceerd op 10 augustus 2019 om 07:00

Vraag jezelf eens af, hoe vaak heb je dat gekregen wat je echt wilde?.. Hoe vaak kreeg je juist niet wat je wilde hebben. Hoe vaak kreeg je het tegenovergestelde ?....

  • Waarschijnlijk kun je hier vaak, regelmatig, meerdere malen Nee op antwoorden.
  • Het komt omdat we altijd het tegenovergestelde aantrekken van dat wat we wilde.

 

Je kunt het zo zien, je hebt een kut baan, je krijgt slecht betaalt en je wilde altijd al iets compleet anders doen. Je baalt als je op je werk bent, je zit thuis (hart) hard te werken aan je droom maar het lukt maar niet!...…

Dat komt omdat je focus verkeerd gericht is; je focust jezelf op dat wat je niet wilt en niet op dat wat je wel wilt.  Dromen loslaten    

 

Wat je dus moet doen omdat aan te trekken wat je diep van binnen nu echt wilt is het Tegenovergestelde - Ga vandaag nog met plezier naar je geweldige (kut) baan toe, met je geweldige salaris en je dat wat je dacht dat je altijd wilde doen wat het toch niet..... 

 

 

Houd dit een vol en dat wat echt op je pad behoorde te komen, komt dan ineens wel op je pad omdat je focus verschoven is naar precies dat aantrekken wat echt bij me past en tevreden te zijn met wat je wel hebt.

Daarnaast zijn we vaak geneigd om na een tijd proberen te stoppen, net op het moment dat je nog 1 hobbel moet..

Haak je af, het was het niet toch?..

Misschien spreekt je bron toch tegenstijdige dingen waardoor je plan, wens, droom toch al niet succesvol zou worden.   Dromen worden onderschat. 

 

Het is zo dat op het moment dat je ergens vol voor gaat - jezelf de volgende vraag kunt stellen en als hierop het antwoord ja is dan ga je zeker te weten succesvol zijn.

Ben ik bereid om het verleden achter me te laten; compleet te gaan voor dat waar ik in geloof, alles er voor opzij te zetten ongeacht hoelang je er over doet.  ( Hiermee word dus niet bedoeld dat je ( kut) baan op moet zeggen!) en ben ik bereid de prijs te betalen die hier aan vast geplakt zit.

 

Heb je er echt alles voor over?, ongeacht wat je tegenkomt, onzekerheden, fouten, problemen. Stel iemand vraagt je om vanaf vandaag in het buitenland te gaan werken?..

Of je succesvol gaat zijn is onbekend, of je slaagt weet niemand, maar ben je bereid om deze prijs te betalen en het verleden achter je te laten.

 

 

Daarnaast is het dus belangrijk dat je een soort van tegenprestatie levert, blijven werken voor die geweldige (kut) baan, je informatie en kennis gratis weg geven, er aan werken achter de schermen en vooral ook actie ondernemen- voor niets gaat de zon op en tijd voor leren en studeren is hierin een grote stap.

  • Maak van die geweldige (Kut) baan een leerproces, unieke geweldige kans!
  • Draai je gedachtes om en je trekt dat aan wat je altijd al wilde. Stop met zoeken 

 

Diegene die echt succesvol zijn hebben hun oude problemen verbrand, hebben gevochten als leeuwen, stopte nooit, trokken niet maar lieten het stromen en het aller belangrijkste is ze namen ook tijd voor zichzelf - ontwikkeling, groei, fouten, domme dingen!. Gaan daar verder waar andere stoppen.

 

De focus was er en bleef er ondanks wat iedereen ook vind, zegt enzovoorts.

Daarnaast is het hebben van droomdoel ook belangrijk punt- visualiseer het voel het, weet het, leef het en behoud je huidige baan er gewoon bij- het laat vanzelf los zodra het niet meer belangrijk is!.Slaapgevoeligheid   

 

Gabrielle Bernstein deelde deze geweldige theorie, en werd extreem succesvol. Ook Oprah Winfrey vermelde meerdere malen deze theorie; er zijn nog meer ervaringsdeskundige die deze vorm op hun eigenmanier neerzetten; met unieke resultaten en daarom deel ik het ook met jullie. Een Nederlandse meester hierin is Michael Pilarczyk (Napoleon Hill ) volg hem je zult wonderen aantrekken!  

 

 

De reden dat ik dit blog schrijf is omdat het een belangrijk onderwerp is op het gebied waar veel mensen op dit moment tegen aanlopen.

Ik heb veel prachtige boeken over soortgelijke onderwerpen gelezen en deze kennis gebruik ik in mijn dagelijkse leven en daarom is het een belangrijk bericht om te delen.

Ik heb het wiel niet uitgevonden, ik houd het alleen draaiend; vertaalt in mijn eigen woorden de credit gaat naar diegene die het wel uitvonden!  Waarom ik eenzaamheid niet opvul  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.