• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Droom Cloud

Gepubliceerd op 20 augustus 2019 om 07:00

We willen tegenwoordig alles snel, sneller hebben, het moet tastbaar zijn en wel nu. Gisteren was eigenlijk al te laat maar wat als ik je vertel dat dromen, visioenen, meditaties, visualisaties net als een computer zijn. 

Soms zit de harde schijf gewoon vol met rotzooi zoals visioen herinnering spam en onnodige droomfoto's, visualisatiefilms enzovoorts. De opgelopen vertraging is een verborgen en noodzakelijke zegening.  Droom angst bestaat echt!

 

Je droom cloud zorgt ervoor dat je de dromen, visioenen, visualisaties kunt opschonen, opruimen, herzien, opnieuw kunt bekijken wanneer je dat wilt. Het is niet weg, het is nog steeds beschikbaar maar je hoeft het niet te dragen en dagelijks bij je te hebben.    

   

Vertraag vandaag nog je droom computer voordat je crasht. Maak het schoon, ruim het op en laat het overbodige los zodat het niet meer actief aanwezig is tijdens je dromen, visioenen, meditaties en visualisaties. Sla het op en geef het over aan je persoonlijke droom cloud wetend dat je er altijd bij kunt als het echt nodig is. 

 

Natuurlijk zijn er ook veel dingen belangrijk dat je het direct bij je wilt houden. Je hoeft niet alles in de cloud op te slaan, maar kun je gewoon op je harde schijf zetten en gebruiken wanneer je ze nodig hebt. Als je slaapt verwerk je dagelijkse leven, dat wat belangrijk is geef je een plekje in je hersenen, je organiseert het als je slaapt.  De Beste Slaaptip Slapenloosheid gestegen tot 70% De slaapfabeltjeskrant 

 

 

Maar dat wil niet zeggen dat je dromen, visioenen, visualisaties niet te veel kunnen worden om ooit nog te verklaren, inzichtelijk te maken en/of puzzelstukjes in elkaar te leggen.

Er zijn ook dingen die op dit moment niet belangrijk zijn; pas over een langere tijd of misschien zelfs nooit terugkeren en/of belangrijk zijn in je droomleven.

Natuurlijk zijn er ook dingen die je misschien al wel verwekt, verklaart en/of inzichtelijk hebt gemaakt deze kunnen los gelaten worden - dat bepaal jezelf.  Dromen loslaten 

Het is heel erg belangrijk dat je ook je dromen, visioenen, meditaties en visualisaties opruimt.

  • Het zorgt voor ruimte van nieuwe kennis, wijsheid, nieuwe dromen. 
  • Verminderd stress, burn-out klachten.
  • Het brengt nieuwe energie en lost oude karma op.
  •  Je hoeft het niet meer te dragen. 
  • Beter slapen, visioenen, mediteren, visualiseren en manifesteren.  
  • Verminderd lichamelijk klachten zoals hoofdpijn, buikpijn enzovoorts doordat de druk eraf is. 
  • Vernieuwde verbinding met je ziel, je bron, je basis en/of waarmee je in verbinding staat.  

     

Wil je ook verbinding vinden met de droom cloud?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.