• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

Terugkerende dromen

Gepubliceerd op 22 augustus 2019 om 07:00

Je hebt het vast wel eens een keer meegemaakt; een droom, meditatie die ongeveer het zelfde is al de vorige... al dan niet het zelfde; het gevoel was het zelfde en dat geeft een bijzonder gevoel van erkenning, angst, verdiepende boodschap of zelfs herinnering. 

 

Terugkerende dromen of visioenen, meditaties komen veel voor en hebben een speciale boodschap voor je want ze komen niet voor niets terug. Er zit een signaal achter een bewustwording van het feit dat. 

 

Het weerspiegeld de schaduwzijde; de blauwdruk die je niet kunt zien maar wel aanwezig is in je onderbewuste (waakbestaan en slaapwereld)  

Terugkomende dromen, visioenen en meditaties hebben niet alleen invloed op je hele wezen, maar ook op je ziel, je bron je basis en je lichaam. Dromen zijn het Onderbewuste 

 

Natuurlijk zijn niet alle terugkomende dromen, visioenen en meditaties leuk of signalen vanuit het universum, je gidsen, helpers enzovoorts. Je kunt ook denken aan trauma verwerking nachtmerries vanuit een vorig leven en zielsopdrachten die de aandacht nodig hebben.

Er zit veel meer achter een terugkerende droom, visioen of meditatie dan je in eerst instantie zou denken. Het komt voort vanuit je bron, je basis en soms vanuit het hogere universum en/of waarmee je verbonden bent. Nachtmerries en angst 

    

Een terugkerend droom weetje is dat ze altijd terugkomen op het moment dat je het nodig hebt, als je het niet verwacht.

 

Het stroomt altijd vanuit je bron, je basis, ziel en niet vanuit je diepste verlangen om antwoorden te vinden- terugkerende dromen blokkeren ook altijd als je de controle wilt hebben. Als je antwoorden zoekt ga je ze niet vinden; je kunt ook denken aan het aantrekken van tweelingzielen, zielsmaatjes, geliefdes en zielsverbindingen deze blokkeren als het onder controle word gehouden.

 

De sleutel van terugkerende dromen zit in het los laten, vertrouwen hebben in je intuïtie, je bron, je basis enzovoorts.   Eindejaar dromen 

Je kunt terugkerende dromen ook een beetje vergelijken met ongezonde relaties; die steeds je levenspad kruisen, tot dat je het snapt, leert en de situatie bent ontgroeit. Het is een proces dat jaren kan duren net zo lang tot je het snapt, kunt verwerken en/of een plek kunt geven. Dromen openen de deur naar groei 

 

 

Terugkerende dromen kun je herkennen aan een aantal belangrijke elementen.

 

  • Het zelfde thema en locatie enzovoorts;
  • Emoties, gevoelens, geur, geluid en/of ervaringen;
  • Bepaalde terugkerende personen, dieren, omgeving inclusief jezelf;
  • Een conflict, ruzie, gevecht of een resultaat dat onveranderd blijft;
  • Het moeten altijd meer dan twee dromen, visioenen, meditaties zijn wil je kunnen spreken over terugkerend.
  • De manier van wakker worden een déjà vu ervaring, wetend dat er een onderliggende boodschap is enzovoorts. 
  • Mensen die een soortgelijk trauma hebben ervaren- hebben dan ook veel vaker overeenstemmende terugkerende dromen, visioenen en meditaties dan mensen die geen gelijke levenservaringen hebben.     

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Peter
4 jaar geleden

🤗 bedankt 🤗

Kelly Ruijter
4 jaar geleden

Hallo ik heb vaak dromen die steeds weer terugkomen. Ik word er altijd een beetje bang van. Ik heb dit de laatste paar dagen geprobeerd en het helpt echt.

Groetjes Kelly