• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Nieuwe Maan dromen

Gepubliceerd op 30 september 2019 om 07:00

Nieuwe maan dromen geven ons de mogelijkheid om naar binnen te keren, het verzorgende karakter en zelf liefde. Je slaapt minder zwaar, lichter en vooral vanuit je vrouwelijke energie die maar al te graag zwanger wil worden van al je wensen, verlangens, dromen en ideeën.   

    

 

De nieuwe maan geeft je de mogelijkheid om echt even terug te keren in jezelf en te luisteren naar je lichaam. Met maakt je bewust van je aardse doel, je mens zijn en alles dat aards is, dieren, je vrienden, kennissen, genegenheid en geliefdes.

Droom of visioen, dagdromen zijn dan ook anders dan ten tijde van gewone dagen en/of volle maan. Het is veel dieper verbonden met je vrouwelijke energie en je verzorgende, terugkerende eigenschappen.

De opladende energie vanuit je diepste kern en pure basis stroomt vanuit de nieuwe maan naar je toe het enige wat je moet doen is jezelf ermee verbinden.   

 

De nieuwe maan staat diep in verbinding met je ziel, je basis, je bron en je intuïtie en vooral je de moeder in jezelf. Je kunt ook denken aan je familiegeschiedenis en je karma, de energie in en om je huis en je hart.   

 

 

 Slapen tijdens de nieuwe maan kan een uitdaging zijn, hetzelfde geld ook voor mediteren, dromen, visioenen en dagdromen. Affirmaties, manifestaties, visualisaties, zijn een uitdaging tijdens de nieuwe maan omdat je naar binnen wordt getrokken vanuit je bron, je basis en/of hoe je op de aarde staat. 

"Even helemaal jezelf met nieuwe maan"

 

Verbind je met jezelf, de planeet, aarde, bomen, water, lucht en dieren en vind de balans tijdens de nieuwe maan.

Elke cyclus heeft een specifieke invloed op je mens zijn, je ziel, je lichaam zo ook de nieuwe maan!. 

Word verlieft op jezelf en op de situatie waarin je zit, verlieft worden op je leven en je lichaam wordt versterkt tijdens de nieuwe maan het enige wat je hoeft te doen is jezelf om armen. 

Ben je er klaar voor en ontdek de geweldige werking van nieuwe maan dromen en de verbinding met je wortels, je basis, je aardse bestaan en de vruchtbaarheid die hieruit voortkomt. Je ervaart grote stappen vooruit als je jezelf verbind met de nieuwe maan en de geweldige energie die heel aards stroomt. 

      

    

Je begint 1 dag voor nieuwe maan met jezelf verbinden vanuit je aardse energie en je herhaald dit de dag erna weer (tijdens nieuwe maan) gevolgd door de dag daarna in totaal is je nieuwe maan droom groei 3 dagen te ervaren! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.