• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Halloween dromen

Gepubliceerd op 5 oktober 2019 om 07:00

Als de sluier tussen de werelden het dunst is, dan staan we dieper in verbinding met alles om ons heen. Het universum, het hiernamaals, je gidsen, je helpers zijn dichter bij dan ooit te voren. Doordat alle poorten als het ware open staan; droom, visioen, mediteer, dagdroom je nog intensiever, kleurijker, geuriger en zelfs bewuster dan op andere momenten in het leven.  

   

Vorige levens, karma, geliefde overledenen, zielsmaatjes, tweelingzielen passeren je dromen, visioenen, meditaties enzovoorts het enige wat je moet doen is jezelf openen voor deze geweldige mogelijkheid.  

 

Het oude wordt tastbaar en inzichtelijk voor je gemaakt zodat je ziel, je bron, je basis aan de slag kunt gaan. Dat hoeft niet direct te zijn, maar het kan wel natuurlijk. Je kunt ook denken over een half jaar of een paar weken op het juiste moment weet je het.   

 

Alles komt naar de oppervlakte tijdens Halloween; alles dat verwerkt mag worden openbaard zich aan je. Je energie stroomt tijdens Halloween ook anders, je hoeft minder hard (hart) te werken, te roepen, te trekken en te leuren omdat er als het ware een sluier oplicht. Dat wat nog niet zichtbaar was verschijnt in eens als een gedachte, gevoel, emoties, ervaring, levensles en/of oplossing. Dagdromen angst 

         

Nu denk je misschien. Marjan Halloween is heksen, spoken, demonen, angst en trauma.

Hoe kan dit dan iets zijn om te vieren en om toe te laten in je dromenwereld. Verhaaltjes om angst in te boezemen worden al eeuwen verspreid en komen nog dagelijks voorbij!. Zie ook nachtmerries

  

Wanneer de sluier tussen alle werelden, dimensies op het dunst is, er sprake kan zijn van levenslessen die aan je verschijnen. Dit kun je zowel positief als negatief ervaren. De duisterekant van je karakter word misschien wel aangewakkerd; en wil maar al te graag ontdekt worden en zich uiten.   

   

Het is maar hoe je kijkt, sta je open om te leren, los te laten, het negatieve om te draaien naar iets positiefs of houd je liever vast aan dat wat was. Het is niet zwart, het is niet wit het is grijs!. 

 

Je innerlijke heks staat open om te ontdekken. 

Zonder angst stap ik op mijn bezemsteel en ontdek alle eigenschappen van mijn hele wezen. 

 

 

Vervolgens bepalen je intenties ook dat wat je aantrekt. Dat wat je wenst dat krijg je. Dat wat je geeft krijg je ook terug. Dat wil niet zeggen dat je kunt glaasje draaien en/of dat je jezelf niet moet beschermen tegen het negatieve in het leven.

 

Maar dat heeft niets te maken met Halloween dat is een spirituele dagelijkse bewustwording en advies vooral als je HSP, nieuwetijdskind, overgevoelig enzovoorts bent. Zie ook mijn blog Droom bescherming  

   

Dromen, visioenen, meditaties en dagdromen staan diep in verbinding met je aura, je chakra's en dan vooral je kruinchakra en je derde oog. Je gidsen, helpers, overleden geliefde ondersteunen je vanuit je diepste zuivere energie terwijl je slaapt, droomt en mediteert, visualiseert, dagdroomt.

 

Als jezelf met deze geweldige energie kunt verbinden, ervaar je een hele bijzondere nieuwe energie in je leven die groei en ontwikkeling vanuit het hoogste goed versterkt. Halloween dromen geven je de kans om zowel aan het verleden te werken maar ook aan de nog onbekende toekomst te werken. Zwanger en dromen 

          

Tijdens Halloween droom en visioen je ook anders behalve dat je verbinding maakt met alle dimensies, gidsen, helpers, vorig leven enzovoorts. 

Droom je vaak ook over tweelingzielen, levensdoelen, zielsmaatjes verbindingen; die voelbaar, erkend ervaren worden via de dromen energie.

 

 

Opdrachten die je uit kunt voeren terwijl je op aarde bent. Open je hart en laat de Halloween droom energie stromen en laat je verrassen door deze prachtige mogelijkheid die maar 1 keer per jaar voorkomt. Dromen als de sluier dun is     


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Marjon Meijer
4 jaar geleden

🎃 Love It 🎃🎃