• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Herfst Dromen

Gepubliceerd op 3 oktober 2019 om 07:00

Naar binnen keren dromen doen we in de herfst, even een pas op de plaats maar vooral even aan jezelf werken. Het is tijd om jezelf terug te trekken en lekker te dagdromen en mediteren. Laat het manifesteren, affirmatie, visualisatie maar even voor wat het is, naast je neer leggen. Laat de warmte van het innerlijke vuur maar branden.  

 

Tijdens de herfst is het tijd om droom energie te verzamelen, jezelf te verzorgen, klaar te maken voor de winter of te wel de stille droom periode. Zie ook mijn afronden van een droomperiode, winter, kerst dromen blogberichten.  

 

De herfst dromen zorgen er niet alleen voor dat je de diepste kern van je wezen leert ontdekken, maar ook dat je verbinding maakt met je levensdoel, opdrachten enzovoorts. Je kunt ook denken aan energetische verbindingen maken met gelijkgestemde en tweelingzielen, zielsmaatjes en/of dieren.

 

Even een beetje dieper graven en daarnaast ook dingen bewaren die je later op een geschikt moment gebruikt of afhandelt. Het is niet los laten en actie ondernemen op je dromen, visioenen maar verzorgen, pas op de plaats en laten rusten. 

 

 

Je sluit als het ware de zomer energie af, een energie waarin je de vruchten hebt geplukt en nu neem je de tijd om je successen te verzorgen en te waarderen. Tijd nemen om even niets te doen, te genieten van dat wat je hebt en niet te kijken naar dat wat je niet hebt.

 

De herfst energie is een prachtige uitdaging om gewoon weg je dromen te laten genieten en even in de rust stand te laten staan. Je dromen, visioenen, dagdromen niet verklaren, geen plek geven maar gewoon even laten stromen. Een stapje terug doen, erop neer kijken en afwachten; genieten van de innerlijke warmte en het vuur dat in je dromen brand. Moet je echt 8 uur slapen? 

 

Je kunt ook denken aan het vervalen van de cyclus van het leven, het vervalen, de dood en de wedergeboorte, het einde en het nieuwe begin. Bescherming en ondersteuning. 

  

Maar?. Zijn mijn herfst dromen dan niet belangrijk of vertaalbaar!.

Jawel maar soms is het een goed moment om de thee te laten trekken, de koffie te laten zetten voordat je het op drinkt. Sttt luister naar je dromen moment, maak je hoofd leeg, mediteer en ontspan wetend dat de juiste antwoorden op het juiste moment komen.

    

Herfst dromen, dagdromen en meditaties zijn juist heel belangrijk ze vormen de basis van rust en balans; het (her)schrijven, verbeteren, beoordelend, jezelf vinden en klaar maken voor de stille periode die hierna volgt. Kerstdromen Winterslaap 

 

Ben je er klaar voor om jezelf beter te leren kennen?... omarm de herfst en ontdek. 

 

Het is het juiste moment om jezelf diep te verbinden met je gevoel, intuïtie en bron, basis, je gidsen en helpers. De sluier tussen de werelden, dimensies is tijdens de herfst dan ook dunner dan tijdens de rest van het jaar!.

Het vinden van je innerlijke lichtje, het verlichten van je eigen levenspad- het inspireren van jezelf en iedereen die aanhaakt. Laat de herfst je inspireren om mindfulness toe te laten en te groeien vanuit het hoogste goed.  Eindejaar dromen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Clare
4 jaar geleden

Ik ben dol op dromen 🤗 bedankt voor de informatie

Groet Clare