• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

Allerzielen dromen

Gepubliceerd op 17 oktober 2019 om 07:00

Op 2 November staan we diep in verbinding met alle zielen in alle dimensies. Tijdens dit moment droom, visioen, dagdroom, mediteer je ook anders dan op andere dagen. Als het ware sta je meer open om te ontvangen waardoor alles intensiever, kleurijker, geuriger en zelfs bewuster is dan op andere momenten in het leven.   

 

Allerzielen is de dag waarop je herinnerd en verbind met je overleden geliefdes, familieleden, zielsmaatjes, voorouders, het universum en/of daar waarmee een verbinding hebt enzovoorts. Het weerspiegeld de diepste verbinding met het hiernamaals, het universum en alle dimensies. Hoe meer je jezelf opent voor deze geweldige dag hoe meer je ervaart, ziet, voelt, ruikt, proeft met al je zintuigen. 

De signalen zijn op Allerzielen duidelijker dan op alle andere dagen, de sluier tussen alle dimensies nog dun is en nog niet volledig is afgesloten. Thanksgiving dromen 

 

Ben je er klaar voor om je geliefdes te ontmoeten, om signalen te zien, om ondersteuning te ervaren vanuit het hoogste goed?.   

 

Zet Allerzielen dit jaar in je droomagenda en laat het stromen en zie wat er allemaal verwerkt mag worden- wie je mag vergeven inclusief jezelf.

Het is het moment om met een schone lei te beginnen, het negatieve uit je huis, je hart te bannen en het positieve aan te trekken.

Via je dromen, dagdromen, meditaties, visioenen komen je geliefdes bij je langs om je te helpen, te ondersteunen, het lichtje vinden en het lichtje zien enzovoorts...… dit doen ze vooral tijdens Allerzielen om even samen te zijn enzovoorts. Slapenloosheid gestegen tot 70% 

 

De boodschappen die je op een dag als Allerzielen ontvangt hebben dan ook een hele diepe persoonlijke betekenis waarmee jezelf rustig op het juiste moment aan de slag kunt gaan. 

 

   

De droomverbinding is tijdens Allerzielen heel bijzonder en uniek omdat je niet alleen herinnert, verwerkt, loslaat en zegeningen ontvangt en geeft. Brand kaarsjes, wierook, maak een droomaltaar en herinner en je ervaart op een dag als Allerzielen een geweldige mogelijkheid van verdieping, verlichting, vergeving, zegeningen enzovoorts. Dagdromen angst 

 

Zet een muziekje op die de herinnering van opa of oma weerspiegeld. Brand een kaarsje voor je broer, moeder, vader. Kook het lievelingsgerecht van je kind, je beste vriend of vriendin. Bezoek het graf van je geliefde, zet bloemen neer bij een foto van je zielsmaatje enzovoorts. 

 

Als spirituele aanvulling is dat vooral de overleden geliefde die nog niet zijn volledig overgegaan herdacht worden op deze dag en tijdens je dromen, visioenen, dagdromen, meditaties langs komen om gedag te zeggen en definitief afscheid nemen zodat ze over kunnen gaan naar het licht. Ego en dromen

    

Begin Half Oktober met een dromendagboek, schrijf alles op wat je rond deze geweldige dagen ervaart en je maakt als mens, ziel hele grote sprongen vooruit richting bewustwording en/of spirituele groei vanuit je diepste kern.

De maand oktober begint natuurlijk met Halloween 31 Oktober, Allerheiligen op 1 November, Allerzielen 2 November en Tanksgiving op 28 November Eindejaar dromen Blauwe maan   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Dahlia
4 jaar geleden

Dankjewel 🕯🕯