• Blog
 • Slapen
 • Dromen
 • Webshop

Slapen met volle maan

Gepubliceerd op 11 oktober 2019 om 07:00

De volle maan brengt vrouwelijke prikkels met zich mee en zorgt ervoor dat je slechter inslaapt en/of zelfs slaapt, mediteert, visualiseert en/of visioent. Leer los laten tijdens de vollemaan en ervaar de unieke kracht van deze prachtige zilveren energie.

  

Het zijn de emoties die ons een de maangevoeligheid geven, het zijn de prikkels die gewoon weg te veel worden en niet goed wegstromen.

 

Leer meebewegen met de maan, kijk naar de standen van de maan en ervaar hoe de cyclus verbonden is met je lichaam, je wezen, je dromen, meditaties, visualisaties enzovoorts. Tijdens de volle maan mag je de verandering omarmen, je bent productiever, succesvoller, creatiever in het los laten van ongezonde dingen.

 

Het onthechten en het ervaren van vooruitgang vanuit je diepste kern. bent dan op andere momenten van de cyclus van het leven. 

Daarnaast zorgt de volle maan bij veel mensen natuurlijk ook voor oververmoeidheid en overgevoeligheid, prikkelbaarheid en stress. Ben je overgevoelig, HSP, nieuwetijdskind enzovoorts dan heb je veel vaker last van de standen van de maan- elke nieuwe energie raakt je hele wezen aan.

   

Omarm het, leer er mee omgaan door mijn oefening te doen en je zult zien dat je beter en rustiger slaapt dan voorheen.

 

Geniet van de prachtige krachtige vrouwelijke energie die scheppend is en bedoeld is om te gebruiken en vooral om alles los te laten. Vruchtbaarheid, creatief, verzorgend en zelfliefde stromen naar je toe het enige wat je moet doen is het toelaten, los laten en omarmen. 

Volle maan Oefening

Stap 1

Schrijf op dat wat je wilt los laten, schrijf op alles wat je kwijt wilt , dwars zit enzovoorts.

 

 

Stap 2

 • Kijk vlak voor dat je gaat slapen naar de volle maan en geniet ervan.
 • Houd je briefje omhoog en laat de zilveren energie op je briefje stralen.
 • Laat de vrouwelijke volle energie en prikkels van de prachtige zilveren bol naar je toe komen.  

 

Stap 3

 • Omarm de grijze glinsteren bol en laat de energie door je heen stromen de aarde in!.
 • Zie het, voel het en ervaar het en laat het briefje los + dat wat je hebt opgeschreven geen je aan de volle maan.
 • De zilveren gloed stroomt vanuit je kruinchakra naar beneden en door je voeten heen de aarde in zodat het weer weg zakt.
 • Als het ware vloeit het weg uit je lichaam zodat alle prikkels verminderen en beter te hanteren zijn. 

Stap 4

 • Masseer je voeten en drink een glas water voor dat je gaat slapen. 
 • Je voeten staan aan de basis van het afvoeren van de prikkelende energie, water maakt schoon en ruimt op, zorgt ervoor dat het lichaam het overprikkelende terug kan geven aan de cyclus van het ritme van de maan en het leven. 

      

 

Stap 5

Welterusten en slaap zacht, weet dat de maan morgen afneemt en dat er weer een gewone energie stroomt. Let op de meeste mensen hebben 2 t/m 4 dagen last van deze energie! Dus ikzelf houd altijd rekening met meerdere dagen van intense energie.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

James
4 jaar geleden

Bedankt 🤗dit ga ik proberen. Hopelijk kan ik nu eens beter slapen met vollemaan. Ik ben HSP en al jaren overgevoelig voor de maan, maar tot nu toe lijkt niets te werken.

Groetjes James

Anya
4 jaar geleden

🤗

René
4 jaar geleden

Thank you

Fatje
2 jaar geleden

Ik heb de laatste tijd van moeilijk in het slaap te geraken
Met deze tip hoop ik dat het lukt