• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Schoomakend dromen

Gepubliceerd op 13 november 2019 om 07:00

Schoonmaken en opruimen voor de ene een uitdaging voor de ander een leuke bezigheid. Ikzelf moet toegeven dat ik het een uitdaging vind. Ik bedoel hier niet mee dat ik een vies huis heb; of dat ik niets opruim en schoonmaak, maar het is gewoon weg niet helemaal mijn ding. 

 

Ik zeg regelmatig gekscherende weg dat ik niet geboren ben om huisvrouw te zijn en dat klopt ook wel. Ik vind het gewoon weg niet de leukste verplichting. Ik laat gerust de afwas in de gootsteen staan totdat het echt niet anders kan. Maar als ik het dan gedaan heb dan voelt de droomenergie het direct weer fris en goed.  Eindejaar dromen 

 De droomenergie stroomt anders en inspireert weer om zowel beter in te slapen, beter te visioenen, dagdromen, manifesteren, affirmaties en visualiseren.  

   

Maar wat is de invloed een niet schoon huis/woning op je dromen, dagdromen, visioenen, manifestaties en visualisaties?. 

 

Via mijn dromen, dagdromen kwam ik er achter dat een niet opgeruimd huis wel degelijke invloed heeft op de stroming van je energie, het vinden van antwoorden en bewustwording van het feit dat,....  

 

Het groeiproces word geblokkeerd, stroomt, niet, dagdromen, visioenen, meditaties en dromen staan in verbinding met de oude energie die er in het huis/woning aanwezig is. Dingen waarmee je al lang klaar bent blijven plakken aan vieze kopjes in de gootsteen. Het blijft dus heel bewust in je leven aanwezig en blijft doorgroeien in plaats van dat je hebt en plek kunt geven stapelt de persoonlijke bagage zich op en op enzovoorts. 

 

 

Stel jezelf eens de vraag?: 

Als ik mijn huis niet opruim of schoonmaak hoe kan ik dan het oude achter me laten en het nieuwe toelaten in mijn leven?..

Eerlijk zijn he!. 

  

Inzichten, ontspannen meditaties, visualisaties en dagdromen komen niet meer vanzelf en verstoren op je hele wezen. Slapen wordt een uitdaging en dan vooral het inslapen en goed remslapen ervaart blokkering vanuit alles wat te lang in je leven aanwezig is.  

Het is zelfs zo dat wanneer je huis/woning een bende is; dat je letterlijk kunt dromen enzovoorts van schoonmaken en opruimen alsof de energie je oproept om het oude uit je leven te verwijderen. Als het ware projecteer je viezigheid op je dromen, visioenen enzovoorts (hopend op een schoonmaak actie).  Afremmen van dromen  

 

Een opgeruimd huis is de tweede belangrijke stap naar een nieuw droomleven- het verminderd stress, burn-out, het versterkt je droomverbinding, dagdromen, intuïtie, bron, basis, meditaties en visualisatie.

Het aantrekken van alles wat er op je verlangenlijstje staat is verbonden aan de stroming van nieuwe droomenergie die jezelf kunt toelaten of niet!.  Terug naar de basis


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.