• Blog
 • Slapen
 • Dromen
 • Gratis

Rode Draad Droom

Gepubliceerd op 5 januari 2018 om 17:00

Je kent het vast wel, je droomt al meerdere dagen achter elkaar, je droomt vaker over één onderwerp maar toch voelen de dromen anders aan, of loopt het anders af. Is het nu een signaal, is het nu de rode droom draad die hier spreekt of is het toeval?.


Ik zeg altijd toeval bestaat niet ( maar dit is mijn meningen) misschien denk je er anders over dat kan maar voor mij is het een duidelijk signaal dat je onderbewuste je iets wil vertellen.

Laat dit je via terugkerende dromen weten en laat daardoor als een rode draad een signalen patroon achter dat je kunt volgen om zo achter je diepste zielenboodschappen te komen.

 

Misschien herken je jezelf wel in het volgende verhaal of snap je hierdoor hoe het nu eigenlijk zit! Want niet alles is een Rode Draad Droom.

 

 

 • Aan het begin van de week droomde je misschien wel van je huis, eergisteren van de schuur en gisteren van de garage en vannacht was het weer een hotel.
 • De vraag die je misschien wel stelt is, zit hier dan een verband in,
 • Ja de rode draad is in dit geval het hart dat tot je spreekt.
 • Het hart wordt dus vertegenwoordigd door het huis, de schuur en ook de garage en dan kun je dus spreken van een rode draad droom. 
 • Echter is een rodedraad-droom (signaaldromen) nog niet meteen duidelijk te bevestigen pas na 3/5 keer over hetzelfde onderwerp te dromen kun je echt spreken van een aanhoudende energie, boodschap en signaal. 
 • Dus pas na meerdere dromen kun je echt bewust zijn van het feit dat hier een rode draad in zit. Daarnaast moeten de rode draad dromen ook meerdere keren in een korte periode vallen en dan kun je denken aan een maand waarin je minimaal 2 keer per week een soort gelijke droom hebt gehad.

Als je deze week een keer over een huis hebt gedroomd en vier weken geleden ook een keer over een schuur- dan spreek je dus niet van een rode draad droom. Maar van een terugkerende energie of levensles die je mag aanpakken. 

Mits dit natuurlijk op een later tijdstip weer oppakt dan kan er toch nog sprake zijn van een terugkerende droomboodschap of signaal droom. Maar er zijn altijd uitzonderingen op de regel. 

 

 

Daarnaast is een rode draad droom ook te erkennen aan de steeds doorlopende boodschappen.  Dan kun je denken aan beginnen te dromen waar je de vorige nacht bent gestopt. Of weer op dezelfde locatie aanwezig zijn, met dezelfde mensen of omgeving, geluid maar let op mits dit dus regelmatig voorkomt in een kortere periode.

 

Het kan voorkomen dat een Rode Draad Droom je steeds begeleid naar een vorig leven of een situatie waarin je steeds maar weer tegen aanloopt in je leven ( terugkerende Cirkel of Cyclus) . Dan is de draad niet altijd even duidelijk om te vinden; maar pas over een langere periode van jaren duidelijk of wanneer de cirkel of cyclus verbroken wordt - alsof je de puzzel ineens in elkaar kunt leggen en dan zie je dus ook bewust de rode draad van het geheel. 

 

 • De rode draad dromen is niet alleen het zelfde of soortgelijke onderwerpen dromen.
 • Nee het is ook afhankelijk van de energie die overeenkomt.
 • Hetzelfde gevoel tijdens je dagdromen, dromen, visioenen ervaren vertelt je ook een rode draad!.
 • Dit is dan ook heel erg belangrijk om uit te vinden waar de rode draad zit en welk signaal je op mag gaan pakken en waarmee je aan de slag kun gaan in je leven.

 

Heb je ook wel eens een rode draad droom gehad of een serie dromen, dagdromen, visioenen waarin je dezelfde energie hebt ervaren ?.

 

 

De rode draad of te wel signaaldromen komen heel erg veel voor maar vaak zijn we er ons niet bewust van; sterker nog we zien het niet omdat de droom iedere keer iets anders is. Pas als je het op gaat schrijven en/of hier bewust mee aan de slag gaat dan zie je het verband.

Het vinden van de rode draad is een uitdaging, een soort van investering in het vinden van jezelf en de onderliggende boodschappen. Het is het zoeken naar de aanknopingspunten en overeenkomende signalen. 

 

Het leuke is dat het verklaren van dromen of visioenen ook een verbinding heeft met het vinden van de rode draad. Het vinden van de rode draad is ook iets wat de specialist, psycholoog gebruikt in zijn of haar methodes.

We zijn vaak als mens opzoek naar de Rode Draad in alles- we moeten het kunnen vasthouden, snappen, kunnen verbinden en dan is het logisch of verklaarbaar.

 

Zo ook de Rode Draad Dromen ze komen veel voor; het universum, je gidsen, goden, god, je onderbewuste, godinnen en/of waar je ook mee verbonden bent sturen je keer op keer signalen en ondersteuning via je dromen, dagdromen en visioenen met als doel dat jij de rode draad gaat vinden.  

 

Dus let goed op je dromen en vind de Rode Draad want dan vind je de antwoorden misschien wel die je zoekt. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.