• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

Elke droomdag is anders

Gepubliceerd op 11 februari 2018 om 10:43

De dag waarop je droomt heeft niet alleen een diepe droom of visioen verklaring. De energie van de dag waarop je dit ervaart vertelt je nog veel meer dan je in eerste instantie zou denken en het geeft je een verdiepende blik op de energie waarin je op dit moment zit.  Je kunt naast de droom en visioen verklaring nog meer te weten komen over jezelf en je huidige levenssituatie. Droomwandelaar

 

Je huidige levenslessen, karma, vorige levens, obstakels die nog gaan komen.  Elke dag is anders, elke dag stroomt de energie anders en die is verbonden aan je persoonlijke energie die spreekt via je dromen en visoenen en natuurlijk via signalen.


Hoe komt het dan dat je de ene dag intensiever droomt dan de andere dag?... Je raat het vast al – de dag energie-de week energie, de maand energie en de jaar energie.  Droom Yoga Niet vermoeid wakker doe je zo!

 

 

Als je op zondag droom hebt dan geeft dit een andere energie en boodschap dan een visioen op maandag. Droom je tijdens de vollemaan dan heeft de droom weer een andere lading en een andere diepere boodschap die je als ziel kunt gebruiken om te groeien en te ontwikkelen.   

Heb je tijdens een poort-dag een visioen over je tweelingziel dan geeft dit de energetische verbinding weer met je zielsmaatjesgroep etc. Geluid in je dromen 

 

Let er maar eens op als je droomt of een visioen hebt tijdens een poortdag!

 

Je kunt het zien als de dubbele onderliggende boodschap die het verschil maakt tussen het begin en het einde van een situatie. Ook kun je denken aan het begin van de maand en aan het einde van de maand die het verschil maakt. Aan het einde van het jaar en een compleet nieuw jaar zijn een wereld van verschil. Slaapverlamming

 

De invloed van seizoenen spelen ook een rol, droom, visioen je in de herfst over het plukken van vruchten dan geeft dit een heel ander beeld dan dat je een visioen of droom hebt over het plukken van vruchten in het voorjaar. Ego en dromen 

 

Let er maar eens op! ( wat ervaar je bv in het voorjaar en wat ervaar je in de winter)  

 

Hoe gevoeliger je bent, hoe meer je bewust kunt worden van de invloed van buitenaf – invloed van de standen van de maan, de energie van de dag en de afrondingen en openingen van het jaar etc. De actie die je hierop neemt is natuurlijk aan jezelf- je kunt er mee aan de slag gaan je kunt het natuurlijk ook naast je neerleggen.  De Beste Slaaptip Trauma dromen

 

Naar mate de week vordert hoe sterker de energie wordt, hoe sterker je het kunt voelen en kunt ervaren in zowel je dromen of visioenen. Open jezelf voor de energie en de golven die het uitzend; de uitgezonde signalen en energie geeft je de kans om verdiepend in jezelf en je situatie te kijken. Burn-out dromen 

 

Wereld van verschil ervaren; doe je door te weten welke energie-dag of energieweek je droom of visioen is geopenbaard aan je. Het universum stuurt op het juiste moment de juiste signalen en energie naar je toe; en als mens zijn we hier heel erg direct mee verbonden – open jezelf hiervoor en laat het stromen. Conjuctie invloed dromen

 

Droom je op zondag ook anders dan op maandag?

Dromen op ma, di, wo, do, vr, za, zo vertellen je het volgende

Maandag

Dromen of visioenen op maandag vertellen je meestal over het nieuwe begin, nieuwe kansen, maar ook de dwaas, de eerste stappen die je moet zetten en over de basis van het leven. Een andere uitleg is dat de maandag een basis van elke situatie weerspiegeld, je eigen kern en basis, je hart en je gevoelens etc.

 

 

Dinsdag

Dromen of visioenen op dinsdag vertellen je over het planten van zaadjes, de eerste stappen nemen richting nieuwe kansen - je hebt de plannen al gemaakt en onderneemt nu de eerste actie. Je kunt dinsdag ook ervaren als magie en alchemist die zich aan het ontwikkelen is.

 

 

Woensdag

Dromen of visioenen op woensdag vertellen je over het uitstippelen van je levensweg, de ontsluierde toekomst. De balans vinden tussen je mannelijk en vrouwelijk energie, je kunt ook denken aan de hogepriesteres die heel bewust omgaat met de situatie en de volgende stappen. Maar de woensdag staat vooral in het teken van het verzorgende, creatieve in je leven- de vrouwelijke energie is meer aanwezig dan de mannelijke energie.

 

 

Donderdag

Dromen of visioenen op donderdag vertellen je over vruchtbaarheid, het ondernemen van actie en plannen voor de langere toekomst.

Het vinden van je levensdoel en je zielsopdracht. Het vertelt je ook iets over het vinden van de schaduwzijde van je plannen en wensen; aan elke nieuwe droom zitten niet alleen leuke dingen maar ook obstakels die je mag overwinnen etc.

 

 

Vrijdag

Dromen of visioenen op vrijdag vertellen je over stabiliteit, macht, hulp, kracht en weerspiegeld voor de mannelijke energie.

De balans vinden tussen je mannelijk en vrouwelijk energie, je kunt ook denken aan de keizer die met zijn mannelijke energie voor actie en verandering zorgt.

Je zet stappen die belangrijk zijn voor een nieuwe situatie. Daarnaast staat de vrijdag ook voor macht en autoriteit, de regels en verplichtingen volgen waar je niet onderuit kunt komen.  

  

Zaterdag

Dromen of visioenen op zaterdag vertellen je over de ervaring van een dag die de afronding vertegenwoordigt. Het bijna behaalde resultaat wordt door de zaterdag weerspiegeld. Een andere uitleg is, de dag van spiritueel bewustzijn en bescherming vanuit het hiernamaals.

Een andere uitleg van de zaterdag gaat over liefde, genegenheid, warmte, succesvol zijn, volledig in balans zijn.

Inspiratie en aantrekkingskracht, overwinning en onomkeerbaar succesvol zijn. Een andere uitleg is dat de zaterdag de stilte voor de storm vertegenwoordigd, twijfels en gematigdheid

 

 

Zondag

Dromen of visioenen op zondag vertellen je over de zegenwagen; de overwinning op alles wat er in je leven speelt of heeft gespeelt. Je bent je bewust van het feit dat je verandering in je leven kunt toelaten- je schrijft zelf het pad dat je wilt bewandelen.

Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt dat er vanuit het universum hulp en ondersteuning naar je toekomt en/of bij je aanwezig is. Het lot, zo moet het zijn, karma en zegeningen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.