• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Alle kleuren tellen mee

Gepubliceerd op 12 februari 2018 om 07:00

De regenboog staat symbool als signaal vanuit het hiernamaals, de regenboog droom, visioen geeft ons een heel erg goed gevoel. Het is zo zuiver en puur, het spreekt tot je verbeelding en laat je stralen.

Ze hebben me gehoord, open mijn armen en ontvang. De regenboog is meer dan alleen prachtige kleuren, het is een natuurlijkverschijnsel die magische is. 

Zo magische en wonderbaarlijk dat elke trilling en kleur zijn eigen verhaal vertelt. Slapenloosheid gestegen tot 70%

 

 

Elke laag van de regenboog trekt aan je, geeft je heling en genezing.

Het stroomt via je innerlijke kind, speelsheid en verwondering door je hele lichaam heen en daarom zijn dromen en visioenen over regenbogen zo bijzonder en speciaal. Het is meer dan magie; het heeft een diepe verbinding met de elementenwezens, eenhoorns, magie, wonderen.  Dromenpad verlichting 

  

 

Zoals ik net al beschreef met het diepe pure van je ziel kun je de regenboog echt ervaren. Elke ziel op deze prachtige planeet staat hiermee in verbinding mens, dier, elementenwezen, engelen enzovoorts; het kent geen grenzen.

 

De regenboog is meer dan alleen een signaal!

 

Het vertegenwoordigd de poort naar andere dimensies, tijdreizen en transformatie. Maar wat er achter de regenboog bevind dat is onbekend;..... maar dat geeft niet; de regenboog straalt en omdat het straalt is het goed.  Droomverbinding met Vorige levens

De kleur die je het meest aanspreekt is de chakra die geheeld mag worden; het is de kleur die aandacht nodig heeft, het is de kleur van de onderliggende boodschap die je als ziel mag leren.  Droomwandelaar

 

 

Heb je wel eens een magische visioen ervaren met een regenboog?

We dromen het meest over de regenboog als we ons proberen te verbinding met het universum, zielsplan, zielsopdracht, gelijkgestemde; of te wel als we hulp nodig hebben op (on) bewust niveau.

We dromen ook over regenbogen als we toevallig een regenboog hebben gezien; die onze energie versterkt om ook in de droom en visioen wereld te verschijnen als dubbel signaal. Omgaan met nachtmerries

 

 

We dromen het meest over regenbogen tijdens poortdagen, als de energielagen van alle dimensies dunner zijn. We dromen als kind vaak over regenbogen maar naar mate we ouder worden neemt onze fantasie af en daarom ook de regenboog dromen.

 

Pas op het moment dat je jezelf weer open zet voor deze prachtige energie en magie ga je de healing van de kleuren weer voelen en ervaren. 

 

Het leuke aan dromen of visioenen waarin een regenboog verschijnt is, dat het verbonden is aan je eigen kleurenpallet- het kan dus zijn dat je dromen en visioenen regenboog uit twee kleuren bestaat; maar het kan natuurlijk ook uit tien verschillende tinten bestaan.

 

Als het ware kleur jezelf je eigen regenboog in; in tegenstelling tot de aardse regenboog bepaal jij hoe groot de regenboog is, welke kleur en naar welke dimensie je gaat reizen.

De regenboog vertegenwoordigd ook de elementen aarde, vuur, water en lucht; die op hun beurt weer de elementwezens vertegenwoordigen.

Het is de combinatie van alles dat de regenboog zo bijzonder maakt- de balans in het leven en je situatie vinden. Helen en genezen en de manier waarop je leeft en/of op aarde staat.

 

De regenboog vraagt je dan ook om te kijken hoe je geaard bent, niet zweven en toch groeien, vertrouwen hebben dat aan de andere kant van de regenboog een nieuwe mogelijkheid voor je klaar staat. 

 

Je bepaald zelfs welke voorwerpen, signalen je gaat ontvangen vanuit het hiernamaals. Als je heel bewust droomt of visioenen hebt dan kun jezelf boodschappen, pakketjes naar het universum versturen; op de regenboog gaan staan en je als een tijd-reizende kabouter verplaatsen.

  • “Het is maar wat jij gelooft” ,
  • Het is maar wat jij wilt!.
  • Regenbogen zorgen voor wonderbaarlijk openbaringen naar jezelf toe.
  • Terwijl je droomt of een visioen hebt zijn er geen grenzen en spreekt je ziel puur en eerlijk
  • Je diepste verlangens worden niet geblokkeerd, ze stromen healend met de regenboog mee ongeacht je innerlijke angst en ongeacht wat de toekomst je gaat brengen.
  • Het is je zielsplan dat in verbinding staat met welke dimensie dan ook.  Dromen als de sluier dun is 

 

Droom je ook vaak over regenbogen?

Regenbogen verschijnen vaak bij de bewuste dromer. Maar je kunt ook denken aan astrale projectie, BDE en dergelijke spirituele ervaringen. Regenbogen verschijnen ook vaker bij zielen met een speciale opdracht die te maken heeft met elementenwezens, je innerlijke kind, HSP, ADHD en puurheid, artiesten en creatieveling, ondernemers met een missie etc.….. Droom manifestatie 

 

Maar er is één ding zeker regenbogen verschijnen op het juiste moment aan de juiste persoon in de juiste droom of visioen met de juiste helende energie. Leer jezelf te verankeren 

Koester alle kleuren van de regenboog; ze laten je stralen, dat zien wat je nodig hebt op dit moment.

 

De regenboog vertegenwoordigd ook het verleden, heden en toekomst, je vorig leven, karma en (tweeling)zielsverbindingen die aandacht nodig hebben. Dus de regenboog is heel erg positief en magische maar kan ook worden ervaren als een hobbel of obstakel die je moet overwinnen voordat je de innerlijke zielsreis kunt gaan maken. Zon of Maan dromer?

 

Wat vind je achter de regenboog?.

Dat weet je nu nog niet, dat kun je alleen maar aan het universum of jezelf overlaten door gewoon vertrouwen te hebben. Marjan droomt lucide 

Omarm je innerlijke regenboog; en straal!Chakra en dromen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.