• Blog
 • Slapen
 • Dromen
 • Webshop

Droomaltaar

Gepubliceerd op 27 februari 2018 om 19:04

Speciaal voor de bewuste dromer, visioener, dagdromer of spirituele groeier zijn er DROOMALTAAR die je kunt toepassen om je verbinding met de droom en visioen wereld te vergroten. Wil je beter, anders, verdiepend, aanvullend, versterkend, vergrotend etc.

 

 

Contact met je diepste ziel ga dan aan de slag met JE PERSOONLIJKE DROOMALTAAR. en je zult direct resultaat zien. Ik geniet elke dag van een klein moment voor mezelf en met de droom en visioen energie die er op dat moment in mijn leven en omgeving aanwezig is.

Ik verbind me; ik voel de energie stromen en ik zorg ervoor dat ik op één lijn zit met mijn droom en visioenen taken. Als het ware stem ik me elke dag weer opnieuw af door mezelf te verbinden met mijn droomaltaar en stem ik mezelf af op dat wat er mag gebeuren.

 

Een droomaltaar brengt je persoonlijkheid, je ziel, je pure ik tot uitdrukking - het weerspiegeld wie je bent; wat je op dit moment nodig hebt. Een droomaltaar is altijd goed, is nooit fout - want het past alleen bij jouw en niet bij iemand anders.  

 

Een droomaltaar is meer dan alleen een plek waar je een kaarsje brand het is een plek die je laat verbinden met jezelf, je dromen, wensen, visioenen JE ZIEL..... Het is daarom ook heel erg belangrijk dat je jezelf regelmatig trakteert op een plekje voor jezelf.

 

Als je regelmatig (het liefst elke dag) tijd neemt voor de verbinding met je droom en visioenen energie, met je gidsen, je helpers etc....... ga je op vele vlakken in je leven verandering en transformatie ervaren

  

Wil je meer verbinding; meer groei, een diepere connectie tussen ziel en je geest start dan vandaag nog met een droomaltaar!.

 

Een altaar is niet per definitie verbonden met de intentie om te bidden, of om magie te gebruiken. Dit mag wel, dit kan, maar hoeft niet; dit mag je helemaal zelf invullen. Je kunt ervoor kiezen om je droomaltaar te verbinden met religie of natuurlijke elementen maar dat hoeft natuurlijk niet.   

 

Het is maar wat jij wilt, je bepaald de energie en jij bepaald wat je aantrekt, wat je creëert. Als het ware stem je jezelf af op de energie die er aanwezig is in je leven; je stemt je af op alles wat mag ontstaan, wat mag komen, wat verwerkt mag worden - waardoor je een grote stap vooruit zet in je persoonlijk groei.  

 

Wie wil dat nou niet, groeien en ontwikkelen zonder dat je echt iets moet leren en studeren.

Gewoon door jezelf te zijn, door je eigen kleuren, je energie te laten spreken. "Het dromen altaar is een weerspiegeling van jouw energie en jouw puurheid".   

 

 

Maak voor jezelf een (klein) altaar hoeft niet groot te zijn ( het gaat om de intentie) je hoeft ook geen uren met je altaar bezig te zijn;... Je kunt je altaar elk seizoen aanpassen, maar je kunt er ook voor kiezen om één keer in de week / elke dag nieuwe energie door je altaar te laten stromen.  Je kunt je altaar op een tafel maken, op de grond, op een kast; het maakt niet uit alles mag als het maar jezelf weerspiegeld en reflecteert.  

 

Een leuke weetje is!

Dat een altaar er voor zorgt dat dagelijks de energie in je huis, je omgeving schoon en opgeruimd blijft - jouw altaar kan ook alleen door jouw gelezen, begrepen worden en gebruikt worden. Jouw energie zit er in, jouw dromen en visioenen energie komt hierdoor naar boven- jouw gidsen, helpers, ondersteuners enzovoorts zijn hiermee verbonden.  

ADVIES Must haves voor je altaar! 

 • Kristallen;
 • Veertjes;
 • Planten of bloemen
 • Wit licht van een kaars; 
 • Wierook en olie;
 • Persoonlijke spulletjes;
 • Orakelkaartje, tarot, inzichtkaartje etc 

 

 

En natuurlijk mijn favo! 

 • Seizoensspullen die het element water, vuur, lucht, aarde vertegenwoordigen. 
 • Persoonlijk boodschap die ik opschrijf zoals:
 • Geniet van de kleine dingen of Mijn leven is magische wonderbaarlijk en overvloedig!...... 
 • Een kussen of kleed om lekker bij je altaar te genieten!
 • Mindfulness dromend niets doen 
 • Droom Yoga Dagdromen en co 

 

Nog een leuk weetje is

Dat een rozenkwarts, amethist naast je bed je slaap beïnvloed, je komt niet alleen beter tot rust!...… 

Je pakt de zuivere trilling op van het kristal en daarmee ben je dus instaat om spiritueel te reizen door verschillende dimensies, spiritueel te groeien en te ontwikkelen.

Mits je hier voor open staat hoor.

Daarnaast is het kristal natuurlijk ook helend en genezend waar je tijdens je slaap, rust periode nog meer plezier van hebt omdat je dieper verbonden bent met de juiste trilling en energie.

 

Wat een Droom Altaar voor je doet is vooral jezelf verbinden met je puur zijn, met jezelf en alles in je leven even vergeten. Het vergroot je zielsverbinding en je leert gemakkelijk de taal van je ziel spreken.

Een droomaltaar zorgt er ook voor dat je jezelf gemakkelijk verbind met de energie die om je heen stroomt, de energie in je huis, de droom en visioenen energie. 

 

 

Door een droomaltaar leer je ook welke energie niet bij je hoort, wat niet bij je past en leer je ongezonde situatie, energie erkennen.

Je versterkt jezelf; je gaat beter in je kracht staan, beschermd jezelf tegen ongewenste invloeden van buitenaf omdat je veel meer in verbinding bent met jezelf, je gidsen, helpers, ondersteuners enzovoorts.…. 

    

Heel veel plezier met je DROOMALTAAR


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.