• Blog
 • Slapen
 • Dromen
 • Webshop

Burn-out dromen

Gepubliceerd op 30 mei 2018 om 07:00

Je kent het vast wel een moment in je leven dat het allemaal tegenzit, een burn-out, stress en/of misschien wel een depressie.  De invloed van stress, burn-out, depressie , dromen en visioenen is zo diep met elkaar verbonden dat het haast hand in hand met elkaar samen loopt. 

 

Burn-out klachten, geven via dromen en visioenen als ÉÉN VAN DE EERSTE SIGNALEN; die vaak in eerste instantie over het hoofd worden gezien! Juist omdat je het niet kunt plaatsen en/of omdat je er niet bewust van bent.

 

Maar let eens goed op; je krijgt eerst rare dromen en visioenen te zien voordat de andere duidelijkere signalen zichtbaar worden. Je hoofd, je ziel, je geest houd je niet voor de gek- ben je bewust van je signalen die aan je worden gegeven terwijl je slaapt.

 

Je slaapt slecht, je droomt eng, nachtmerries, rare dromen, restless legs, etc zijn ook echt signalen die bij burn-out of depressie horen.

 

 

 • De overige signalen komen op een later moment langzaam binnen en zorgen ervoor dat je ook daadwerkelijk een burn-out, depressie, angststoornis te pakken hebt. 
 • Zoals ik al eerder in dit blog schreef dromen en visioenen lopen hand in hand met elkaar want na de signalen blijven de rare dromen en visioenen heel vaak bij je tot dat je weer compleet in balans bent.
 • Ook tijdens de herstel periode zijn dromen en visioenen duidelijk aanwezig en geven ze precies weer hoe je het met je gaat.

 

Je woede, je angst, je verdriet worden tijdens een burn-out, depressie versterkt en komen via je dromen en visioenen dubbel naar boven. Je hersenen moeten de burn-out, depressie een plekje in je hoofd en je leven geven. Juist dit stukje zorgt ervoor dat je tijdens het gehele proces hand in hand loopt met dromen en visioenen. 

Het zijn ook de eerste signalendromen en signaalvisioenen van herstel zowel op onbewust niveau als op bewust niveau. Dus let goed op!; je dromen en visioenen vertellen je veel meer dan je in eerste instantie denkt. Ze vertellen je hoe je voelt, ze geven je signalen die je als DRUK MENS niet altijd wilt zien.  

 

Misschien zit je op dit moment wel in een depressie, angsten of burn-out neem dan de tijd hoe moeilijk het ook is om een dromen en visioenen dagboek bij te houden. - ze geven je inzicht, signalen die je diep in jezelf hebt verborgen- misschien vind je in je dromen en visioenen wel de sleutel tot verandering en verbetering richting balans. 

 

Hoe schrijf ik een dromendagboek?/ SlapenDagboek? 

 

burn-out dromen hebben vaak te maken met oorlog, vluchten, angst en hebben naast een diepere emotionele ervaring ook een diepere geestelijke ervaring. Het komt veel harder aan, je kunt het vergelijken met een kind dat droomt van een monster onder het bed dat steeds maar weer terugkomt. 

 

 • Nog een signaal is dat dromen en visioenen zich vaak herhalen,
 • of een gedeelte herhaald zich-
 • opgesloten zitten,
 • gevangen zijn,
 • huizen die branden,
 • vliegtuig ongeluk dat zich steeds weer herhaald zijn een paar voorbeelden die kunnen duiden op stress, burn-out, trauma, angsten, depressie klachten.  

 

Het herstel kun je herkennen uiteraard aan jezelf, maar op droom en visioen gebied met het afnemen van de intensiteit, emoties, gevoelens en angsten- en uiteindelijk op het gebied van hoeveelheid dromen en visioenen tot het weer compleet in balans is.  

 

 

Uiteraard ben ik geen depressie arts of burn-out specialist etc dus volg altijd hun benadering en wijk hier niet vanaf. Mijn visie is puur en oprecht vanuit de ervaring op het gebied van dromen en visioenen depressie en burn-out. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.