• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Zomer dromen

Gepubliceerd op 20 april 2020 om 20:00

Ben je er klaar voor tijdens de zomer dromen sta je open voor een stroming van overvloed?.. Ben je net als ik je aan het voorbereiden om de droomzaadjes te plukken en ook echt tastbaar te maken. Inzichten, wakker worden en de oplossingen, mogelijkheden vinden tijdens je zomer dromen.

 

Je kunt er niet meer omheen, het gebeurt gewoon, dat wat je in het voorjaar hebt geoogst wordt nu toch echt heel erg realistisch en tastbaar. 

Zoals elk seizoen (winter, voorjaar, najaar) heeft ook de zomer zijn eigen droom energie!. 

 

 

Zomer dromen geven het plukken van de vruchten weer, het afronden, het oogsten, het zichtbaar en tastbaar worden van alles waar je de afgelopen tijd aan hebt gewerkt. Geboortes, baby's en zwangerschappen dromen komen veel voor tijdens de zomerperiode.

Het gave van de zomer is dat het niet alleen invloed heeft op de oogstdromen maar ook op je hele wezen, lichaam, ziel, bron en geest, spirit en/of dat waarmee je een verbinding voelt en/of ervaart.  Als het ware warmt  je lichaam, ziel, je bron, je basis op en maakt zich dromend klaar om te oogsten, het te verwelkomen en het naar zich toe te trekken. 

 

 

Waar wacht je nog op, laat de zomer dromen je verwarmen, overvloedig zegenen en omarmen. 

 

Neem ook tijd voor De invloed van Leylijnen op je dromen want deze energie stroomt harder in de zomer dan tijdens alle andere seizoenen Rond de zomer periode droom, visioen je ook veel meer over de geboorte van baby's, dieren en andere huiselijke dingen die met iets vruchtbaars en tastbaars te maken hebben.

 

Het nieuwe daar dromen en visioenen we over - het succes, de overwinning enzovoorts. We dromen tijdens de zomer periode ook veel over fruit en dan vooral appels, peren en fruit dat verbonden is met de baarmoeder van het leven, de elementen aarde, vuur, water en lucht.

 

We dromen tijdens de zomer periode ook veel vaker over water, planten, bloemen enzovoorts.

Dit heeft te maken met de vruchtbare periode waarin de zomer floreert en je bewust maakt van de mogelijkheden tot het plukken van je dromen, wensen, ideeën en kansen. 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.