• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

De kracht van dans dromen

Gepubliceerd op 23 april 2020 om 20:15

Dansen in je dromen komt veel voor, alleen kun je het je niet vaak bewust herinneren. In tegenstelling tot muziek het niet zo blijft hangen, maar de energie die er aangeraakt wordt is net zo geweldig als met muziek dromen. Het is een beweging die de ziel laat ontspannen, helen en genezen, het is de innerlijke trilling die tot een ontspannen status komt.

 

Nu denk je misschien?..

Maar Marjan ik dans nooit in mijn dromen!, Dan is dit bericht speciaal voor jouw want, jawel we dromen, visioenen allemaal op de ritme van je ziel via dans, er zijn geen uitzonderingen. Sterker nog we dromen vaker met geluid, muziek, dans dan je kunt voorstellen.

 

Het zorgt er daarnaast ook voor dat je creatief jezelf kleuren kunt ontdekken en jezelf kunt ontdekken. Dansend ruim je alles op, geef je dingen een plaat in je hersenen, brain en maak je ruimte voor een nieuwe energie. 

 

Dansen in je dromen is net als muziek de meest ontspannende en helende mogelijkheid om echt jezelf te leren kennen.  

 

  • Dans dromen het zijn namelijk de bewegingssignalen van een beantwoord gebed, vraag om hulp, signaal, bewustwording van het feit dat......enzovoorts.
  • Dans en muziek dromen zijn intuïtief aan elkaar verbonden. 
  • Het verbind je vorige levenservaringen, je problemen, je herinneringen zodat het kan genezen. Daarnaast is dans in je dromen, visioenen, dagdromen ook een weerspiegeling van verlangens, herinneringen van een film die je emoties, gevoelens raken.
  • Het geeft de trilling weer die verbonden is met je eigen hart en alles wat daarbij hoort.  

Dansdromen is een van de meest ontspannen soorten inslaap methodes die je maar kunt voorstellen!

 

Dus zet een rustig, zacht muziekje op en laat je zielskleuren spreken en ga bijna dansend naar bed, neem in ieder geval deze status mee terwijl je slaapt en je zult zien dat je dansend dromend geniet van de opgefriste energie en zielskleuren trilling.  

 

Ben je er klaar voor om de eerste dans kans te nemen?..... zodat je echt diep vanuit je zielskleuren kunt dromen. 

 

    

Je ziels-dans raakt je harttrillingen en intuïtie aan, zodat je het een plek kunt geven in je leven en/of de situatie waarin je zit. Elke  stap heeft een persoonlijk lading, niemand anders kan het aanraken, verklaren, ervaren omdat het op je eigen trilling door stroomt. 

 

Dromen waarin je dans vertellen je dat stukje waarmee je in verbinding staat, wat nu belangrijk is, wat je in je waakbestaan bezig houd en/of waarmee je aan de slag mag gaan. Signalen vanuit het universum, dat wat je hebt gevraagd word via dromen dans beantwoord en op de juiste plek opgeslagen en verwerkt.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.