• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Bloemen in je dromen

Gepubliceerd op 29 april 2020 om 06:00

Bloemen zijn meer dan alleen prachtig, sprekend, kleurrijk en een natuurverschijnsel, ze raken je ook aan terwijl je slaapt. Bloemen geven in je dromen ook een prachtige geur af, die je zintuigen prikkelen, die de droom nog intensiever maken dan alleen de prachtige kleuren van de bloemen.  

  

Je kunt denken aan herinneringen van je oma, je huis, vakantie gevoel, vrede en rust enzovoorts, vorig leven, tweelingzielen, zielsmaatjes verbindingen enzovoorts.

Opa die een anjer op zijn jas gespeld heeft,

Je trouwboeket die een diepe droomtrilling die alleen jij kunt gebruiken om aan jezelf te werken, zielsgroei en antwoorden te vinden.

  

Het reflecteert je energie en je zielsverbindingen die vanuit je bron doorstroomt en het prikkelt al je zintuigen,...

Waardoor je diepere verbinding kunt ervaren vanuit je ziel,

 

De combinatie met geurkaarsen,  geurolie enzovoorts versterkt je bloemen droomtrilling Geurkaarsen, geurolie komen vooruit de energie van bloemen dromen, daardoor werkt het erg diep in op je ziel, je bron, je basis. 

 

 

Wist je dat bloemen heel vaak in je dromen aanwezig zijn; alleen dat je het niet vaak herinnerd en/of echt bewust kunt plaatsen.  

Bloemen brengen je dromen, visioenen meer dan alleen een lekkere geur, ontspannenheid en relax moment- het verbind je met het diepste van je bron, je basis en je ziel. Bloemen werken door op je gehele innerlijke en uiterlijke verschijningsvorm.

Elke trilling heeft zijn eigen werking en dit ervaar je op zowel bewust als onbewust niveau. Het prikkelt je zintuigen, het zorgt voor een goede verbinding met de aarde en het stroomt daardoor vanuit je kern omhoog naar de hogere spirituele dimensies zoals 4de, 5de, 6de, 7de enzovoorts.   

 

In de zomer is de bloemenenergie en dan vooral de bloesems zoals magnolia, perenbloesem, kersenbloesems, nog sterker dan in andere seizoenen.  Dit komt omdat de trilling en vooral ook de geur de diepste trilling aanraakt en daardoor ook je ziel, je bron en/of basis.

Vergeet de Bijen en Wespen, Hommels niet die de verbinding met aarde weerspiegelen. Daarnaast is het zo dat bloesems ook de vruchtbaarheid, je baarmoeder en al je chakra's aanraken, spirituele trilling ligt ook hoger dan in andere seizoenen. 

    

 

Koop je favoriete bloemen en zet ze in je slaapkamer neer!, Luister hierbij goed naar wat je ziel, je bron, je basis.

Ervaar wat het met je doet; laat het stromen en houd niets tegen. Terug naar je slaap natuur en ontdek

 

Slapen met bloemen, planten in je omgeving heeft niet alleen invloed op je inslapen, maar ook op je dromen en visioenen, dagdromen, meditaties en visualisaties enzovoorts. Terwijl je ontspant heeft de trilling die geur, kleur en de natuurkracht direct invloed op je hele wezen.

Vergeet deze prachtige ervaringen niet te noteren in je dromendagboek en/of je dagdromenboek. Je kunt bloemendromen natuurlijk ook gebruiken voor je afstem momenten op de hogere trillingen, verbindingen en het universum.  

 

 

Omarm de bloemen en ontdek wat het allemaal voor je kan betekenen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.