• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

Herdenking dromen

Gepubliceerd op 4 mei 2020 om 13:48

Als je slaapt dan ben je dieper verbonden met het universum, spirit, je geliefde en/of je zielsverwanten. Op het moment dat je de controle los laat is de zielsverbinding dieper dan ooit. Je kunt het zo zien wanneer je slaapt, mediteert sta je open om puur verbinding te maken met iedereen en alles wat echt heel belangrijk is.    

 

 

Als je slaapt is je ego niet en/of veel minder actief. Je bent dus instaat om beter/anders naar je onderbewuste te luisteren. Daar waar je Droom Meditatie blokkeert, twijfelt, emoties, angst ervaart enzovoort is er nu geen invloed en controle houden op.  

Op een dag als 4 mei  is de verbinding met je zielverbindingen nog sterker dan op andere dagen. Ook als het volle maan is de verbinding met het universum sterker!. Overgangsdromen 

 

 

Daardoor ben je dus dieper verbonden met de afgesloten deuren, laagjes, herinneringen uit je verleden - je hebt er geen controle meer over. Dat wat je ego blokkeerde is nu geopend. Deze mogelijkheid is dan ook het juiste moment om de herinnering van je overleden geliefde, universum, spirit en/of zielsverwanten toe te laten. Je kunt zelfs denken aan familie geschiedenis en vorige levens die invloed hebben op je leven nu. Droomboom DNA

   

Droom jij ook wel eens over geliefde, universum, spirit en/of zielsverwanten ?. 

 

 

Het komt echt vaak voor dat je droomt over een overleden geliefde, universum, spirit en/of zielsverwanten. 

Je kunt het je dan ook heel goed kunnen herinneren, niet alleen omdat je ego minder aanwezig is. Maar ook doordat het directer binnen in je ziel stroomt.

Dit soort dromen hebben dan ook een extra belangrijke boodschap. Er zitten leermomenten en ondersteuningen in vanuit het hogere zodat je als mens/ziel kunt groeien en ontwikkelen. 

Het geeft je de kans om je pijn te omarmen, alle lagen van je ziel te ontdekken. De kracht van je pijn omarmen

 

          

Als het ware sta je op eerste de aardse traptrede van de Trap naar het universum en/of dat waarmee je een verbinding voelt.

Dat wat je ermee doet is compleet aan jou. je ziel slaat alles op, bewaard het tot het juiste moment en de juiste manier waarop het naar buiten treed is dan ook voor ieder mens anders.

Ervaar de Droom bescherming  als je slaapt, open jezelf voor de prachtige boodschappen die je mag ontvangen terwijl je ontspant, te rust komt en jezelf opent vanuit je bron, je basis, je ziel, je hart enzovoorts       


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.